19.3.2018 klo 12:25
Uutinen

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJÄT JA TERVEYSTALO YHTEISTYÖHÖN

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Terveystalo ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 2.3.2018. Yhteistyön tavoitteena on parantaa molempien näkyvyyttä sekä lisätä ja vahvistaa asiakkkuuksia. Yrittäjäjärjestön jäsenet hyötyvät tehdystä sopimuksesta, koska se tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden sopia itselleen ja yrityksille laadukkaat ja monipuoliset työterveyspalvelut aluejärjestön ja Terveystalon sopimin kilpailykykyisin jäsenhinnoin.

Yrittäjille on erittäin tärkeää, että laadukkaat työterveyspalvelut saadaan itselle ja työntekijöille nopeasti ja vaivattomasti. Terveystalon palvelut on saatavilla alueellamme jo 9 eri paikkakunnalla, jotan halutessaan varsin moni jäsenyrittäjä voi jatkossa hyödyntää sovitut jäsenedut ja hinnat. Jäsenetuhinnan lisäksi tehdään yhdessä töitä yrittäjän hyvinvoinnin lisäämiseksi ja yritysten toiminnan parantamiseksi, summaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen.

Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme käynnistää yhteistyön Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa alueen yritysten menestykseen ja tätä voimme edistää vaikuttavalla työterveyshuollolla. Haluamme tukea ihmisten työkykyisyyttä ja jaksamista. Nykyaikaisella, ammattimaisella työterveyspalvelulla, haluamme ennaltaehkäisevästi vaikuttaa sairauspoissaoloihin ja sitä kautta yritysten kustannuksiin ja tuottavuuteen. Voimme myös tuoda valtakunnallisen yrityksen skaalaedut paikallisen toimijan hyödyksi, sanoo Terveystalo Pohjoisen aluejohtaja Heikki Kiiskilä.

Lisätietoja:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen, p. 050 5277 288
ja Terveystalon Pohjoisen alueen aluejohtaja Heikki Kiiskilä p. 040 4862358