16.9.2022 klo 08:45
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät: Rohkeutta ja riskejä – kasvuyritysten haasteet ja mahdollisuudet 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvuverkosto järjestää tapahtuman Rohkeutta ja riskejä – kasvuyritysten haasteet ja mahdollisuudet 21.9 klo 14-16. Kasvuverkosto kutsuu alueen kasvuyrittäjät yhteen kuulemaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan kasvuyrittäjyydestä. Mukaan ovat tervetulleita myös kasvusta haaveilevat yrittäjät tai yrittäjiä siinä tukevat tahot.  

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kasvuverkosto, joka on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kasvua tavoittelevien yrittäjien avoin verkosto. Kesäkuussa järjestäytyneen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvuverkoston toiminta on ollut aktiivista. Pohjois-Pohjalaiset yrittäjät ovat kokoontuneet viisi kertaa kasvun teeman äärelle keskustelemaan, oppimaan ja sparraamaan toisiaan. Verkosto on avoin kaikille kasvua tavoitteleville yrittäjille ja yrityksille.  

Verkoston puheenjohtaja ja kasvuyrittäjä Pasi Kinnunen kertoo, että Kasvuyrittäjien verkosto on syntynyt yrittäjien omasta tarpeesta ja sen kautta on haluttu nostaa kasvuyrittäjille yhteisiä ja tärkeitä teemoja esille, kuten kasvustrategia, orgaaninen kasvu ja yrityskaupat, johtaminen, työnantajana toimiminen sekä kasvurahoitus.

Verkosto haluaa tuoda myös uutta tulokulmaa kasvun mahdollisuuksista ja jakaa tietoa kasvua hakeville yrittäjille. Kasvuverkosto on järjestämässä verkoston avaustapahtumaa syyskuun 21. päivä, jossa halutaan nostaa kasvuyritysten haasteita ja mahdollisuuksia esille ja keskusteluun useista eri tulokulmista. Tapahtuman pääpuhujaksi saatu mukaan Minttu Kaulanen, joka avaa omaa yrittäjän kasvutarinaansa. Lisäksi tapahtumassa on kasvuyrittäjistä muodostettu paneeli keskustelemassa kasvusta, motivaatiosta ja siitä onko yrityksen kasvulle olemassa omaa monistettavaa menestysreseptiä. Tilaisuudessa mukana on myös Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen
 
Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.  

Kasvuverkoston järjestämän tapahtuman ohjelma: 
 

Tilaisuuden avaus ja Kasvuverkoston toiminta: puheenjohtaja, kasvuyrittäjä Pasi Kinnunen 

Behind the scenes – Kauppiaan rouvan yritystarina: Minttu Kaulanen 

Kasvun resepti – mikä motivoi yrityksiä kasvamaan -paneelikeskustelu 
Paneelissa mukana Teemu Kivioja, Tecinspire Oy, Minttu Kaulanen, Jounin Kauppa, Jonna Muurinen, Kuulu Oy, Marko Rinkinen, Raahen Terästuote sekä Riikka Pesämaa, Pikku-Riikka / Lindbland Oy 

Tilaisuuden juontaa Radio Pookin Kati Jurkko. 

Mihin tarvitaan kasvuyrittäjyyttä? Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja 

Tapahtuma on maksuton, kahvitarjoilu. 
 
Ilmoittautuminen: 
https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/rohkeutta-ja-riskeja-kasvuyritysten-haasteet-ja-mahdollisuudet/  

Lisätietoja tiedotteesta:  

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Kasvuverkoston pj. Pasi Kinnunen 
p. 050 5565110, pasi.kinnunen@esmo.fi 

Lisätietoja verkostoista ja tapahtumista:  

Minna Paakkola 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, projektipäällikkö 
p. 050 477 7280, minna.paakkola@yrittajat.fi  

Muita kiinnostavia aiheita