15.8.2017 klo 13:05
Uutinen

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJILLÄ TARJOLLA MONIPUOLISIA TILAISUUKSIA SYKSYN AIKANA!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät tarjoavat syksyn tullen monenlaisia tilaisuuksia jäsenyrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Tietopohjaisia lähiajan tilaisuuksia yrittäjille ovat tietosuojalain muutosta koskeva koulutus 29.8. sekä suomalaisen Yrittäjä Päivänä 5.9. Kaupat NYT – digillä lisää liiketoimintaa pk-yrityksiin tilaisuus.

Syyskauden uutena tilaisuutena on Yrittäjien syksyn siunaus 31.8. Oulussa Haukiputaan Kellossa Kellonkartanon tiloissa. Yrittäjien syksyn siunaus tilaisuus on jatkoa viime vuonna käyntiin pyörähtäneille ja kerran kuussa Oulun ravintola Rauhalassa kokoontuneille Paremman Huomisen omakustannelounas tilaisuuksille. Yrittäjien elokuun syksyn siunaus tilaisuuden lisäksi lokakuussa jatkuvat Paremman Huomisen omakustannelounastilaisuudet, missä osallistujilla on jo tähänkin asti ollut mahdollisuus kuulla alustuspuheenvuoro kristillisestä arvopohjasta ja liiketoiminnan yhdistämisestä sekä keskustella saman arvopohjan jakavien tai sitä etsivien ihmisten kanssa.

– Fysioterapia-alan pitkänlinjan yrittäjä Sirpa Erho ja ompelualalla jo pitkään toiminut yrittäjä Anu Tuomaala ovat olleet Paremman Huomisen lounastilaisuuksien vetäjinä. – Heidän omakohtaisen kokemuksen ja näkemyksen mukaan yrittäjälle tulee lähes päivittäin tilanteita, joissa hän joutuu miettimään mistä arvopohjasta hän ponnistaa ja toteuttaa yrittämistä siten, että se näkyy ja tuntuu omalta. Yrittäjillä voi olla tarvetta keskustella ja jakaa näitä arkipäivään liittyviä kokemuksia toisten yrittäjien kanssa. Yrittäjä on myös ihminen ja elämän eri tilanteissa myös yrittäjällekin on helpotus, että on olemassa jotain suurempaa, toteavat Erho ja Tuomaala.

– Toivotamme lämpimästi yrittäjäkollegat mukaan syksyn siunaustilaisuuteen Kellonkartanoon 31.8. klo. 18.00 Oulun Kelloon.

Syyskauden tilaisuuksista saa lisätietoa www.ppy.fi >etusivu>tulevia tapahtumia

Lisätietoja:
Yrittäjät Sirpa Erho p. 045 6512 372 ja Anu Tuomaala p. 044 3731 902.