5.3.2018 klo 13:38
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä henkilömuutoksia omistajanvaihdoksissa

Maaliskuun alusta lähtien omistajanvaihdospalveluista vastaa Paula Pihlajamaa, Tommi Sirviön siirtyessä Suomen Yrityskaupat Oy:n palvelukseen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdospalvelut kulkevat nimellä Restartup -palvelut, joiden tarkoituksena on auttaa yrittäjiä omistajanvaihdoksen alkuvaiheessa. Yrittäjät saavat tukea yrityskaupan valinnassa, asiantuntijoiden käytössä sekä oikean rahoituslähteen löytämisessä. Palvelun pyrkii estämään yritysten turhat lopettamiset ja saamaan jatkajien kautta elinvoimaa maakuntaan sekä liiketoiminnalle kasvua ja jatkuvuutta. Ostajille on luvassa boost camp, joka antaa lisävalmiuksia yrityksen kehittämiseen ja uuden omistajan omiin taitoihin.

Palvelu on hankerahoitteinen, jonka rahoittajana toimii Pohjois-Pohjanmaan Liitto ja EU:n aluekehitysrahasto. Tavoitteena hankkeen jälkeen on saada maakuntaan pysyvät Restartup -palvelut, jotta yrittäjillä olisi mahdollisimman helppoa ottaa yhteyttä, kun omistajanvaihdos tulee ajankohtaisesti. Tällä tavoin prosessi saadaan tehokkaasti ja suunnitellusti käyntiin.