10.11.2020 klo 16:14
Uutinen

POHY palkitsi yrittäjiä

Helsingin Yrittäjät – Pohjois-Helsinki jakoi marraskuisessa kokouksessaan tunnustukset toimialueensa Vuoden yritykselle ja Vuoden yksinyrittäjälle.

Ennen vuosikokouksen alkua yhdistys piti hallituksen kokouksen, jossa puheenjohtaja Petra Peddalla oli ilo jakaa Suomen Yrittäjien pronssiset ansiomerkit hallituksessa viisi vuotta työskennelleille Marjut Herraselle ja Aki Miikkulaiselle.

Varsinaisessa vuosikokouksessa kuultiin iltapalan yhteydessä Pohjois-Helsingin Musiikkiopiston nuorten soittoa ja jaettiin perinteiset tunnustukset ansiokkaasta yrittäjätoiminnasta.

Vuoden pohjoishelsinkiläiseksi yritykseksi valittiin Heikki Iso-Kuuselan johtama Ekonia Oy, jonka toiminnan laadukkuus, pitkäjänteinen kehittäminen ja jatkuva kouluttautuminen sekä taloudellinen vakavaraisuus tekivät vaikutuksen. Yritys toimii ympäristönmittaus- ja laboratoriolaitteiden maahantuojana ja asiantuntijapalvelun tuottajana.

Vuoden yksinyrittäjäksi PoHy:n raati valitsi Eemeli Nuutisen, jonka Ormuspellontiellä toimivan Suomen Putkiiri Oy:n varsin tavanomainen toimiala oli paketoitu palvelulupaukseksi ”Jokaiselle suomalaiselle puhdas suomalainen vesi”.

-Missiomme on parantaa suomalaisten juomaveden laatua ja pienentää vuotovahinkoriskiä, kerrotaan yrityksen kotisivulla.

Yritys tekee käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäriremontteja sekä ilmanvaihtopalveluja.

Molemmat yrittäjät vastaanottivat palkintonsa iloisina siitä, että yrittäjien pitkäjänteistä työtä arvostetaan ja nostetaan myös esille.

Teksti ja kuvat: Teija Loponen