5.2.2024 klo 12:25
Uutinen

Porvoon Yrittäjät Uudenmaan paras paikallisyhdistys

Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2023 parhaat paikallisyhdistykset palkittiin perjantaina Vierumäellä järjestetyssä Vaikuttajafoorumissa.

Yhdistyksiä palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä eri kokoluokassa. Uudenmaan parhaat paikallisyhdistykset löytyvät Pukkilasta, Inkoosta, Tuusulasta ja Porvoosta.
– Palkitsemiskriteereissä otettiin huomioon muun muassa yhdistystoiminnan aktiivisuus, tapahtumatarjonta ja kuntavaikuttaminen, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska kertoo.

Porvoon Yrittäjät oli vuoden 2022 paras paikallisyhdistys valtakunnallisesti suurten yhdistysten sarjassa. Siitä sisuuntuneena uudistunut hallitus päätti parantaa juoksuaan edelleen.
– Porvoon Yrittäjät hyödynsi paikallisyhdistyspalkitsemisen erittäin mallikkaasti niin oman toimintansa edelleen kehittämiseen kuin jäsenhankintaan, Petri Ovaska sanoo.
Perusteluissa todetaan, että Porvoon Yrittäjät on selvästi saanut kunnan oivaltamaan yrittäjyyden merkityksen ja muuttamaan toimintaansa.
– Hyvään asentoon aiemmin viritetty kuntayhteistyö on jalostunut Business Porvoo -malliin.
Paikallisyhdistys sai myös vuosi sitten vuoden 2022 Uudenmaan parhaan paikallisyhdistyksen palkinnon.
– Jäsentoiminta on todella vilkasta ja ammattimaisesti järjestettyä, ja yhdistystoiminnan resurssit käytetään oivaltavasti. Yrittäjät-ketjussa edelleen timantti yhdistyksenä, perusteluissa todetaan.

Pukkilan Yrittäjät palkittiin pienimpien, alle 100 jäsenen yhdistysten sarjan parhaana. 100-200 jäsenen sarjan voiton vei Ingå Företagare – Inkoon Yrittäjät ja 201-499 jäsentä -sarjan paras oli Tuusulan Yrittäjät.

Suomen parhaina paikallisyhdistyksinä palkittiin Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki.

Artikkelin kuvassa Porvoon palkinnon vastaanottivat puheenjohtaja Marina Nyberg (2. oik.) ja varapuheenjohtaja Marella Närkki (oik.)