9.3.2018 klo 12:22
Uutinen

Puheenjohtajan palsta: Tervetuloa kohtaamisiin!

Puheenjohtajan palstalla Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat vuorottelevat ajankohtaisten aiheiden äärellä.

Jyväskylän yrittäjille on taas tulossa tapahtumarikas vuosi monessakin merkityksessä. Hallituksen järjestäytymiskokous on pidetty, haettu kaikille sopivat roolit ja työnjako kuluvalle vuodelle alkaa olla selkeä. Lähdemme siis innolla kohti uusia haasteita. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa on aina hieno huomata sitä uutta intoa ja halua tarttua asioihin, jota uudet hallituksen jäsenet tuovat, joka tarttuu meihin kaikkiin. Ja siitä syntyy se yhdessä tekemisen meininki. Halu tehdä jotain konkreettista jäsentemme hyväksi.

Yrittäjä, jos et jo ole ollut, niin tule ihmeessä toimintaan mukaan. Helppo aloitus on esimerkiksi kerran kuukaudessa tulla kuuntelemaan mielenkiintoisia yritystarinoita ja ajankohtaisia asioita, vaikka aamukahvien tai Happy Hour tilaisuuksien merkeissä. Aina voit tulla yksin tai yhdessä, olit sitten jäsen tai vasta harkitset jäsenyyttä. Näistä ja paljosta muustakin löydät tietoa Jyväskylän yrittäjien sivuilta. Käy tutustumassa. Ja jos sinulle tulee ideoita tai haluat antaa palautetta, otamme sen mielihyvin vastaan.

Jyväskylän yrittäjät on yksi suurimmista paikallisyhdistyksistä. Meillä on noin 1200 jäsentä, joista jokaisesta olemme ylpeitä. Yhdistyksenä haluamme olla vahvasti vaikuttamassa jäseniemme edunvalvontaan ja siihen, että paikallisella ja valtakunnallisellakin tasolla yrityksemme pysyvät elinvoimaisina ja niiden työllistävä vaikutus sekä toimintaedellytykset säilyvät ja kasvavat. Yhdistyksenä tarvitsemme jokaista teistä, sillä yhdessä pystymme vahvemmin vaikuttamaan asioihimme.

Yritetään yhteistyössä, verkostoidutaan ja tehdään tästä vuodesta menestyksekäs meille kaikille.

Maarit Venäläinen
Jyväskylän Yrittäjät, puheenjohtaja

Kirjoitus julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa 2018 Kottiin! -lehdessä