25.3.2024 klo 11:47
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Moikka yrittäjät!

Jyväskylän Yrittäjät on päättänyt uudistua kuluvan vuoden toimintasuunnitelmansa mukaisesti. Teemaksi valittiin ’tekoja jäsenistön hyväksi’. Lisäksi strategia päivitetään jäsenistön tarpeiden mukaiseksi. Hallitus on lähtenyt asiaa valmistelemaan. Ideat on nyt koostettu jalostettavaksi. Vierailimme moneen kertaan palkitun Ulvilan Yrittäjien luona. Saimme kosolti asioita kehitettäväksi suuremman kokoluokan Jyväskylän Yrittäjien käyttöön ja toimenpiteiksi. Jatkoksi pidimme kehittämispäivän, jonka tuloksena syntyi iso joukko uuteen strategiaan aineksia sekä toimenpiteitä. Lisäksi teimme jäsenkyselyn, josta saimme erinomaisia eväitä jäsenten kohtaamisten parantamiseksi. Kiitos kaikille vastanneille. Uusia suuntaviivoja ja konkreettisia toimenpiteitä tiedotamme kevään ja loppuvuoden aikana.

Kuntabarometrin kysely päättyy 8.4.2024. Nyt viimeistään on aika vastata tähän Suomen Yrittäjien kyselyyn. Kyselyllä mitataan jäsenistömme osalta Jyväskylän kaupungin yrittäjämyönteisyyttä. Jyväskylän Yrittäjät ovat hyvin keskeisesti kuntayhteistyössä mukana. Tulokset antavat suoraan eväitä kehittää yrittäjien tarpeita ja Jyväskylän elinkeinopalveluita.

Vastaa täällä: www.yrittajat.fi/kuntabarometri2024

Yhdistyksemme kevätkokous pidetään keskiviikkona 27.3. klo 18 Vehryt Noukassa juuri tämän kirjeen ilmestymisaikoihin. Jos et ole tulossa, tässä linkki viime vuoden toimintakertomukseen. Viime vuonnahan vietimme 40-v juhlia, josta on laaja aineisto toimintakertomuksessa.

Reijo Kujala
puheenjohtaja