18.6.2020 klo 11:51
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Kevät on ollut meille yrittäjille hyvinkin erikoinen monellakin tapaa. Itse olen tarkkaillut asiaa yhteiskunnallisesta näkökulmasta eli miten yrittäjät ovat olleet keskusteluissa esillä. On ollut ilahduttavaa huomata miten yrittäminen ja yrittäjyys on nähty yhtenä yhteiskuntaa kannattelevana voimana. Tämä koskee niin työllistämisvaikutuksia, taloudellisia vaikutuksia sekä myös palveluita, jotka tulivat näkyviksi todella nopealla aikataululla. Ikävää on se, että tähän tarvitsimme maailmanlaajuisen pandemian, jotta tämä ymmärrys on laajentunut hiukan suuremmalle joukolle ihmisiä.

Viime viikolla julkaistiin kuntabarometrin tulokset. Kiitos kaikille vastanneille! Tämä on tärkeä työkalu työhömme kaupungin kanssa. Tuloksissa on meillä vielä analysoitavaa, mutta tuloksista on nähtävissä niitä osa-alueita, joita meidän tulee kaupungin kanssa käydä läpi. Tästä onkin jo sovittuna palaveria elokuulle. Kaupungin kanssa olemme tiivistäneet merkittävästi yhteistyötä kevään aikana ja tavoitteenamme onkin, että pystymme yhteistyössä löytämään tapoja, joilla saamme kyselyssä esiin tulleita asioita kehitettyä yrittäjäystävällisempään suuntaan.

Ja lopuksi vielä kiitos teille luottamuksesta puheenjohtajan valinnassa. Meidän tehtävänämme on yhdistyksenä ajaa teidän asiaanne paikallisesti sekä vaikuttaa myös laajemmalti yrittäjyyden edistämiseksi sekä yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi. Hallituksen jäseniin saa olla yhteydessä, jos teillä tulee esiin asioita, jotka mielestänne vaativat huomiota.

Pitäkää itsestänne ja jaksamisestanne huolta viettämällä myös pieni hetki kesälomaa. Oma jaksaminen pitää yrityksen rattaat pyörimässä.

Erinomaisen hyvää juhannusta ja nähdään risteilyllä elokuussa!

Jari Parkkisenniemi

Puheenjohtaja, Jyväskylän Yrittäjät ry

Kevätkauden päätösristeily M/S Rhealle keskiviikkona 12.8.2020 klo 19.00-22.00

Luvassa on hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa! Tule mukaan, puolison, ystävän tai vaikka työporukan kanssa. Laiva lähtee Jyväskylän satamasta Lutakosta klo 19.00 ja saapuu takaisin satamaan klo 22.00. Satamassa on hyvä olla jo klo 18.30.

Risteilyn hinta 40 €/hlö. Sisältää risteilyn ruoan, tervetulomaljan, 2 kaatoa viiniä.

Taikuri Sakari Wilenius kiertelee tekemässä taikuutta pöydissä. Muita juomia voi ostaa laivan baarista.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu viimeistään 5.8. Paikkoja on rajoitetusti. ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/kevatkauden_risteily_2020

Risteilyn sponsorina toimii OmaSP-pankki – henkilökohtaista palvelua myös kesällä.

Taikuudet risteilyllä sponsoroi 360 Palvelut Oy.