26.2.2024 klo 13:12
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Moikka yrittäjät!

Keväiset ensimerkit ovat ilmassa. Ihmisen mieli virkistyy ja on hienoa elää tulevan kevään edistymistä. Sitä samaahan me yrittäjätkin toivomme – luottamusta ja positiivisia näköaloja tulevaistuuteen. Tuoreen PK-yritysbarometrin mukaan Keski-Suomessa yleiset suhdannenäkymät ovat kohentuneet muuta maata enemmän. Signaali parempaan on vielä heikko, mutta antaa kuitenkin toiveikkuutta.

Parhaillaan Suomen Yrittäjät mittaa kuntien onnistumista yrittäjyyden edistämisessä. Järjestö selvittää kaikkien yrittäjien mielipiteitä kotikuntansa yrittäjämyönteisyydestä, sen onnistumisista ja kehittämistarpeista.

Kuntabarometri-kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.

Nyt on tärkeää, että jokainen yrittäjä vastaisi tähän kyselyyn. Näin saamme kattavan tiedon yrittäjien mielipiteistä jäsenistömme osalta paikallisesti Jyväskylänkin yrittäjämyönteisyyteen. Keski-Suomessa on herätty positiivisesti vastaamaan.

Vastaa 1.4. mennessä täällä: www.yrittajat.fi/kuntabarometri2024

Jyväskylän Yrittäjät on aloittanut valtuustoryhmien tapaamiset viimevuotiseen tapaan. Erinomaista tapaamisissa on käydä vuoropuhelua osapuolten toiveista kehittää yhteistyötä yrittäjien ja kaupungin välillä. Mitä yrittäjyyteen liittyviä teemoja sinä toivoisit käytävän läpi valtuustotapaamisissa? Otamme mielellämme jäseniltä ehdotuksia vastaan.

Yhdistyksemme panostaa tänä vuonna merkittävästi uusien jäsenten hankintaan. Alkuvuosi näyttääkin hyvältä. Jäsenmäärämme on lisääntynyt yli 30 uudella jäsenellä. Hienoa!

Reijo Kujala
puheenjohtaja