14.1.2021 klo 10:09
Uutinen

Ramanda Andersson Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien johtoon

Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien tiimin puheenjohtajaksi vuodelle 2021 on valittu valmentaja ja sertifioitu LCF Life Coach® Ramanda Andersson.

Turkulainen 28-vuotias Ramanda Andersson on yrittäjä, joka toimii yrittäjänä Voimavarasi Oy:ssa sekä on toinen perustajista Näkyväksi-retriitit -alustalla.

– Tarjoan yritysteni kautta valmennuksia, koulutuksia ja puheita. Haluan antaa asiakkailleni inspiraatiota sekä oppia omien voimavarojen johtamiseen, sekä taidot merkityksellinen elämän luomiseksi, Andersson kertoo.

Hän on taustaltaan ammattialppihiihtäjä. Kuusi vuotta kestänyt yrittäjän taival alkoikin urheiluhieronnan- ja valmentamisen parissa.

– Kun ammatillinen kilpaurheilu loppui, löysin tieni yrittäjyyden pariin. Työssäni haluan auttaa jokaista, joka haluaa voida paremmin, ehyemmin ja iloisemmin ja antaa työkaluja unelmien toteuttamiseen.

Nuorten Yrittäjän toimintaan Anderssonin veti halu verkostoitua ja löytää samanhenkisiä ihmisiä ympärilleen.

– Haluan tehdä Nuorista Yrittäjistä Varsinais-Suomessa voimaannuttavan yhteisön, jossa verkoston voimalla pääsemme kehittämään yritystoimintaamme, sekä löydämme toisistamme voimavaroja arkeen. Tämän lisäksi haluan luoda tilan, jossa keräämme yhteen aktiivisia vaikuttamishaluisia nuoria, Andersson sanoo.

– Haluan olla tiiviissä yhteistyössä Yrittäjien paikallisyhdistysten kanssa, jotta ymmärrämme mitä nuoret kaipaavat ja voimme auttaa nuoria menestymään ja voimaantumaan omassa yritystoiminnassaan. Haluan että yhä useampi pääsee nauttimaan näistä arvokkaista asioista ja löytää mukaan toimintaan ja jäseneksi.

Puheenjohtajavalinta tehtiin Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien etäkokouksessa tiistai-iltana. Tiimin varapuheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin ruskolaisen liikunta-alan yritys Hymyfitin yrittäjä Terhi Rannikko.

Lisätietoja Varsinais-Suomen Yrittäjien toiminnasta voit lukea täältä >>

Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät Facebookissa >>

Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät Instagramissa >>