13.5.2023 klo 09:08
Uutinen

Rannikko-Pohjanmaan kansanedustajat saivat omat nimikkoyrittäjät

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on nimennyt jokaiselle alueen kansanedustajalle nimikkoyrittäjän. Nimikkoyrittäjän tehtävänä on antaa kansanedustajalle tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä. Yrittäjä puolestaan saa kansanedustajalta ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta.

– Yrittäjyyden merkitys korostuu tulevalla vaalikaudella, sillä Suomi tarvitsee kasvua ja sitä syntyy yksityisissä yrityksissä. Nimikkoyrittäjätoiminta tukee edustajan työtä ja on tärkeää ruohonjuuritason tiedonvaihtoa, sanoo Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Hippi Hovi.

Nimikkoyrittäjät ovat aktiivisia alueen pk-yrittäjiä. Toiminnan tarkoituksena on, että kansanedustaja saa yrittäjästä luottokontaktin ja luontevan yhteyden yrittäjyyden ytimeen. Nimikkoyrittäjätoiminta on osoittautunut toimivaksi tavaksi välittää tietoa arjesta päätöksentekoon.

– Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden. On tärkeää, että yrittäjien ääni kuuluu eduskunnassa ja edustajilla on tietoa siitä, miten alueemme yrittäjäkenttä voi, kertoo Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Magnus Sundell.

Rannikko-Pohjanmaan kansanedustajat ja heidän nimikkoyrittäjänsä

Kim Berg, SDP – Tanja Davidov, T:mi Tanja-Maria Davidov
Matias Mäkynen, SDP – Hippi Hovi, Happy Hovi Ab Oy
Anders Norrback, RKP – Magnus Sundell, Oy Black Label Bytes Ab
Mikko Ollikainen, RKP – Satu Wivolin, Wicon Oy
Anne Rintamäki, PS – Nelly Koitto, Blomsteraffär – Wasaflorist – Kukkakauppa
Joakim Strand, RKP – Jenni Parpala, Kiffel Pesula Oy