23.11.2020 klo 16:33
Uutinen

Raumalla palkittiin vuoden yritys ja yrittäjiä

Poikkeuksellinen vuosi pakottaa poikkeuksellisiin järjestelyihin. Vaikka monet tapahtumat ja tilaisuudet on jouduttu tältä vuodelta perumaan ei se silti estänyt Rauman Yrittäjät ry:tä palkitsemasta ansioituneista raumalaisia yrittäjiä tänäkin vuonna.

Palkitseminen tapahtui lauantaina 21.11. pienimuotoisessa yksityistilaisuudessa turvallisuussyistä. Rauman Yrittäjä Säätiö palkitsi perinteisesti vuoden raumalaisen yrityksen. Tänä vuonna säätiön hallintoneuvoston valinta perustui yrityksen työllistämiseen ja yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

Vuoden Yritys 2020 – Autohuolto S ja J Kiikola Oy

Rauman Yrittäjä -säätiö on myöntänyt Autohuolto S ja J Kiikola Oy:lle Vuoden Yritys 2020 palkinnon. Eero ja Seija Kiikolan perustivat yrityksen vuonna 1984 kun he ryhtyivät huoltoasemayrittäjäksi. Ei mennyt montaa vuotta ennen kuin toimintaa aloitettiin kehittämään ja kiinteistöön ja laitteisiin alettiin investoimaan. Kehitys jatkuu edelleen uuden sukupolven voimin, sillä vuonna 2004 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin nykyiset omistajat Saku ja Jaana Kiikola aloittivat yrittäjyytensä. Neste Kiikola, kuten yritys tunnetaan, on suosittu paikallisten keskuudessa sillä se on yksi harvoista huoltoasemista, joissa edelleen myös huolletaan autoja. Uusia palveluita kuitenkin kehitetään koko ajan. Lähiaikoina käyttöön ollaan muun muassa ottamassa uusi automaatti, jotta auton pesu on mahdollista, vaikka huoltamo olisi kiinni. Perheyritys työllistää vakituisesti noin 9 henkilöä ja sen liikevaihto viime vuonna oli 2.2 miljoonaa euroa.

Vuoden Nuori yrittäjä 2020 – Elina Viinikkala, Työvaatetalo Oy

Vuoden Nuori Yrittäjä 2020 palkinto annettiin Elina Viinikkalalle Työvaatetalo Oy:stä. Elina osti yrityksen liiketoiminnan vuonna 2017 ja ryhtyi itse aktiivisesti kehittämään ja kasvattamaan yrityksen toimintaa. Työvaatetalo Oy myy työvaatteita eri toimialoille teollisuudesta terveydenhoitoon ja rakennusalalta ravintoloihin. Asiakaskunta on siis erittäin laaja ja liikkeessä asioi yrityksiä ympäri Satakuntaa ja Varsinais-Suomea. Ensi vuoden alussa yritys on muuttamassa isompiin toimitiloihin, jotta kasvavalle tuotevalikoimalle saadaan enemmän tilaa.

Vuoden Yksiyrittäjä 2020– Ismo Niemi, Lonsin Akku

Vuoden Yksinyrittäjä 2020 palkinto myönnettiin yrittäjä Ismo Niemelle. Ismon yritys Lonsin Akku on palveleva raumalainen ajoneuvotarvikeliike, jonka valikoimasta löytyy harvinaisen suuri valikoima akkuja eri tarpeisiin raskaista työkoneista riistakameroihin. Asiantunteva asiakaspalvelu on oleellinen osa liiketoimintaa, sillä Ismolle on kertynyt huomattava määrä tietotaitoa yli 20 vuotisen yrittäjäuransa aikana.

Kultainen Yrittäjäristi – Veli-Matti Paulasaari, VMP-Interior

Yrittäjien tilaisuudessa muistetaan myös pitkän linjan ansioituneista yrittäjiä. Tänä vuonna Veli-Matti Paulasaari VMP-Interiorista sai rintaansa kultaisen yrittäjäristin yli 20-vuotisesta työstään yrittäjänä sekä Kauppakamarin kultaisen ansiomerkin. Veli-Matti on hoitanut vuosien varrella myös lukuisia luottamustehtäviä niin Rauman Yrittäjien hallituksessa kuin Satakunnan Yrittäjissäkin oman työnsä ohella.

Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille ja onnea palkituille!

googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’); });