23.11.2023 klo 15:32
Uutinen

Rauman Yrittäjien syyskokous pidettiin 22.11., kokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2024

Rauman Yrittäjät kokoontuivat syyskokoukseensa Savilaan 22.11., jossa päätettiin tulevan vuoden 2024 toiminnasta, budjetoinnista ja valittiin uusi hallitus vuodelle 2024. Kokouksen tunnelma oli odottavainen ja keskustelut antoisia, kun jäsenet jakoivat näkemyksiään yhdistyksen tulevaisuudesta.

Hallituksen valinnasta päästiin äänestämään. Hallituksessa toimitetaan kaksivuotisia kausia, ja osa hallituksen jäsenistä on vuorovuosina aina erovuoroisia. Erovuoroisten joukossa olivat Joonas Lauronen, Riikka Lehtinen, Jaakko Soukainen, Seija Aronen ja Anna Mariasik. Heistä Lauronen, Lehtinen ja Soukainen jatkavat vastuullisia tehtäviään hallituksessa vuodelle 2024.

Uusina kasvoina hallituksessa aloittavat vuoden alusta Jussi Hyppölä, Harri Pettersson ja Joni Takala. He tuovat mukanaan laajan osaamisen ja innostuksen vahvistaakseen Rauman Yrittäjien asemaa paikallisessa yhteisössä.

Hallituksessa jatkavat ilman erovuoroisuutta Jari-Pekka Akkanen, Elina Junnila, Tiina Karenmaa-Virtanen, Johanna Pusa, Ilkka Rantanen ja Risto Reivolahti. Puheenjohtajana jatkaa Antti Simula.

Hallituksen koonti vuonna 2024:


Antti Simula, Rauman RS-Rakennus Oy
Riikka Lehtinen, Tilitoimisto Finansia Ky
Joonas Lauronen, Mainiot Hörpyt Oy
Jaakko Soukainen, ProSecure Vartiointipalvelut Oy
Jari-Pekka Akkanen, JP-Computer Oy
Elina Junnila, Kotihoitopalvelu Sata Oy
Tiina Karenmaa-Virtanen, Hoitokoti Linnanneito Oy
Johanna Pusa, Sinimix
Ilkka Rantanen, Rauma Plan Oy
Risto Reivolahti, Rauman Sähkö- ja Teleasennus Oy
Jussi Hyppölä, JH-Rakentajat Oy
Harri Pettersson, Rauman Tilataksipalvelu Oy
Joni Takala, Kollan Teräsrakenne Oy

Kiitos hyvin sujuneesta kokouksesta!