3.9.2020 klo 14:28
Uutinen

Rekry: Lapin Yrittäjät hakee omistajanvaihdoskoordinaattoria määräaikaiseen hankkeeseen

Ov-koordinaattori toimii hankkeen projektipäällikkönä palvellen yrittäjiä ja yrityksiä sekä kuntien elinkeinotoimijoita omistajanvaihdoksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lapin Yrittäjät ry on hakenut EAKR-rahoitusta (Euroopan aluekehitysrahasto) Lapin omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeelle, joka toteutetaan yhteistyössä Lapin kuntien kanssa. Hanke alkaa syksyllä 2020 ja päättyy 31.5.2023, mikäli rahoituspäätös on myönteinen. Ov-koordinaattori toimii hankkeen projektipäällikkönä.

Ov-koordinaattorin toimenkuvana on tuottaa ensineuvontaa omistajanvaihdosta ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrityksille, kartoittaa tarjolla olevat palvelut ja palveluntarjoajat, järjestää ostajien ja myyjien kohtaamisia, järjestää omistajanvaihdosten edistämiseen liittyviä seminaareja ja työpajoja sekä toimia yhteistyössä omistajanvaihdospalveluita tuottavien tahojen kanssa.

Tehtäviin kuuluu:

-Hankkeen koordinointi ja projektipäällikön tehtävät -Omistajanvaihdoksiin liittyvä neuvonta yrityksille ja elinkeinotoimijoille -Omistajanvaihdospalveluihin liittyvien uusien toimintamallien kehittäminen -Asiantuntijatilaisuuksien järjestäminen -Omistajanvaihdospalvelun jatkoedellytysten luominen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

-Omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvää asiantuntemusta -Kokemusta kehittämis- ja projektinhallintatehtävistä -Innovatiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja -Mahdollisuutta iltatyöskentelyyn ja matkustamiseen -Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tehtävä on määräaikainen 31.5.2023 saakka. Tehtävä täytetään, mikäli hankkeelle myönnetään EAKR-rahoitus.

Tiedustelut: Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo, p. 040 039 2139.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi 14.9.2020 mennessä osoitteeseen: pirkka.salo@yrittajat.fi.

Lapin Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien kahdestakymmenestä aluejärjestöstä toimialueenaan Lapin maakunta. Aluejärjestö edustaa 21 paikallisyhdistyksensä kautta lähes 3000 mikro- ja pk-yritystä Lapissa. Toimintamme perustuu paikalliseen ja alueelliseen sekä valtakunnalliseen vaikuttamiseen yrittäjien toimintaedellytysten parantamiseksi, palveluiden tuottamiseen ja verkostojen luomiseen jäsenyrittäjillemme.