22.12.2022 klo 15:18
Uutinen

Rekrytoimme: elinkeinoasioiden asiantuntija

Pirkanmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien suurin aluejärjestö ja toimimme Pirkanmaalla 23 kunnassa. Meillä on 44 paikallisyhdistystä ja noin 8000 jäsentä. Tavoitteenamme on olla Suomen yritysmyönteisin maakunta, jossa on erinomaiset edellytykset yrittää – tämän eteen teemme töitä joka päivä. Arvomme rohkeus, uudistuminen ja luotettavuus ohjaavat toimintaamme. 

Pirkanmaan Yrittäjät etsii vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen elinkeinoasioiden asiantuntijaa: vastaat Pirkanmaan Yrittäjille tärkeästä vaikuttamisen kokonaisuudesta.  

Työhösi kuuluu laaja vaikuttamisen kokonaisuus: 

  • Vastaat kunta- ja hyvinvointialueen kanssa käytävistä keskusteluista ja yrittämisen toimintaedellytysten kehittämisestä liittyen mm. päätöksentekoon, yritysvaikutusten arviointiin ja hankintoihin. Autat ja tuet paikallisyhdistyksiä paikallisessa vaikuttamistyössä yhdessä järjestöpäällikön kanssa. 
  • Käyt avointa vuoropuhelua eri oppilaitosten kanssa vahvistaen yrittäjyyskasvatusta ja -koulutusta. Tuot  myös yrittäjien tarpeita osaavan työvoiman näkökulmasta koulutusten järjestäjien tietoon.  
  • Vastaat aluejärjestön kyselyistä ja tutkimuksista. Tulemme toteuttamaan kyselyitä, joiden avulla selvitämme mm. suhdanneodotuksia, yrittäjien toimintaedellytysten onnistumista sekä erilaisia kehityskohteita, joissa me voimme auttaa ja vaikuttaa. Vastaat myös Suomen Yrittäjien teettämien tutkimusten maakunnallisen näkökulman esilletuonnista yhdessä viestinnän asiantuntijan kanssa.
  • Olet sujuvasanainen, kehitysmyönteinen ja innostunut vaikuttamaan yrittäjille tärkeisiin asioihin. Analyyttinen kykysi toteuttaa kyselyitä, kertoa niiden tuloksista sekä tuottaa niiden avulla ehdotuksia sidosryhmillemme ja omaan toimintaamme auttaa sinua työssä onnistumisessa. 

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työhistoriaa sekä ymmärrystä yrittäjyydestä ja yhteiskunnan toiminnasta. Aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta ja/tai vaikuttamistyöstä ovat työssä eduksi. Työsi sisältää myös esiintymistä ja keskustelua laajan verkoston kanssa, joten esiintymistaidot sekä halu kertoa yrittäjille tärkeistä asioista eri tilaisuuksissa on sinulle luonteva osa työtäsi. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien tiimin, Suomen Yrittäjien ja muiden aluejärjestöjen kanssa ja sinulla onkin laaja kollegoiden verkosto ympäri Suomea. Käyt myös jatkuvasti vuoropuhelua yrittäjien kanssa. 

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä, rohkeutta keskusteluun sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Elinkeinoasioiden asiantuntijalta vaaditaan nopeaa reagointikykyä ja erinomaisia verkostoja/verkostoitumistaitoja sekä joustavuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestämme useita tapahtumia ja tilaisuuksia ja toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti toimintaan yhdessä tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle: 

  • viihtyisän työskentelytilan Tampereen keskustassa Kehräsaaressa 
  • monipuolisen työn elinkeinoelämän näköalapaikalta sekä mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi 
  • mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi vaikuttamiseen ja sidosryhmäyhteistyön liittyen 

Työ alkaa mahdollisimman pian alkuvuodesta 2023. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat. Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 15.1.2023. osoitteeseen jenni.pollanen@yrittajat.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa nopeasti sopivan hakijan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jenni Pöllänen p. 046 8763394 to 29.12. klo 9-10, ti 3.1. klo 15-16 ja ma 9.1. klo 16-17