14.4.2022 klo 06:00
Uutinen

Riihimäen Pääsiäinen kutsuu kauempaakin saapuvia

Riihimäen Pääsiäinen on jo 25 vuoden ajan tuonut keväistä väriä ja iloa kaupunkiin. Se on hyväntuulinen brändi, jonka myötä on vahvistettu kulttuurikaupunki-imagoa. Pääsiäiskaupunki-titteliä ei ole enää Riihimäellä vuosiin aktiivisesti käytetty, puhutaan mieluummin Riihimäen Pääsiäisestä.
– Pääsiäistapahtuman peruja on myös riihimäkeläinen tapa tuottaa kaupunkitapahtumia yhteistyössä yritysten, yhdistysten ja kaupungin kanssa. Pääsiäistapahtumista on muodostunut monelle lapsiperheelle sympaattinen ja muistorikas sukupolvikokemus, jota varten kokoonnutaan kotikaupunkiin kauempaakin, kertoo Riihimäen kaupungin vastaava kulttuurituottaja Anna Vesén.

Riihimäen Yrittäjillä ei ole varsinaisesti ole omia aktiviteetteja tänä pääsiäisenä, mutta yhdistyksestä Tiina Siika ja Pirjo Järveläinen toivovat, että väki liikkuu aktiivisesti eri tapahtumissa ja tämän myötä käyttää kaupungin yrittäjien palveluja.
– Viime vuonna olimme mukana pääsiäispupu-narsissikampanjalla. Siinä pyydettiin tekemään lumesta pääsiäispupu ja kuvaamaan se. Kuvan lähettäjä sai kupongin, millä voi hakea paikallisesta kukkakaupasta narsissiruukun pääsiäiseksi. Saimme tällä tuotettua hyvää mieltä monelle kaupunkilaiselle ja toki pääsimme itsekin hieman esille, kertoo Pirjo Järveläinen.

LUE MYÖS:
Aamuposti 18.3.2021: Nopeimmat saavat hakea narsisseja lumijänikselleen

Lisätietoja tapahtumasta: