14.5.2018 klo 10:39
Uutinen

Road to Dubai! Sata suomalaisyritystä lähtee hakemaan kasvua Dubaista, info 15.5. Oulussa!

Hyvinvoinnin, matkailun ja designin alalla toimivat eri kokoiset suomalaisyritykset ovat suuntaamassa marraskuussa Dubaihin markkinoimaan omaa osaamistaan ja omia tuotteitaan. Finnish Design & Wellness Expo -tapahtuma järjestetään marraskuun puolivälissä, 16.-18. marraskuuta.
Yksi idean primus motoreista, Zenestar wellness studion kehittäjä, sisustusarkkitehti Susanna Halla kertoo, että kyseessä on aivan uusi B to B -tapahtuma.

ROAD TO DUBAI! Finnish design & wellness expo Dubaissa marraskuussa 2018

Hallaus Architects Ltd. on yhdessä APID Dubain kanssa (https://www.apid.ae/) järjestämässä uutta tapahtumaa Arabiemiraatteihin, Dubai design weekin aikana, marraskuussa 2018.

He kutsuvat 100 suomalaista ja 40 paikallista yritystä yhteiseen tapahtumaan, joka suunnataan alueen hoteliereille, designereille ja agenteille. Tapahtumapaikkana on The American University in Dubai. Tavoitteena on luoda suoria kauppasuhteita, julistaa suomalaisen lifestylen ilosanomaa ja tutustua samalla myös design weekin valtaisaan tapahtumatarjontaan. http://www.dubaidesignweek.ae/

Ennen matkaan lähtöä he järjestävät myös yhteisen bootcampin Suomessa, johon UAE:n suurlähettiläs, Mrs. Noura Muhammed Abdul Hameed Jumaa tulee koutsaamaan alueen businesskulttuurista ja tavoista. Paikka selviää myöhemmin, etäyhteys myös mahdollinen. Tapahtumalla on suurlähetystöjen, Finnish business councilin ja Team Finlandin virallinen tuki.

Järjestämme tähän liittyen nyt Oulussa infotilaisuuden TI 15.5. klo 13.00.

Paikka: BusinessOulu, Yrttipellontie 6, nh Salvia.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan aiheesta lisää, ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä:

https://www.lyyti.in/ROAD_TO_DUBAI_4070

Lisätiedot: Susanna Halla, puh. +358 442 085 685, sähköposti susanna@hallausoy.fi

Tapahtumaa tukevat Business Finland, Business Jyväskylä, Heinolan kaupunki, Hub Helsinki, Lahden alueen kehitysyhtiö Ladec ja Sauna from Finland.
Tapahtuman suojelijana ja avaajana toimii suurlähettiläs Riitta Swahn. Myös Arabiemiraattien suurlähettiläs Suomessa, H.E. Noura Mohammed Abdul Hameed Jumaa, edesauttaa tapahtuman järjestämistä.