20.2.2022 klo 13:41
Uutinen

Sähkösopimukset etuhintaan Oomista Espoon Yrittäjien jäsenille

Oomi ja Espoon Yrittäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan saat yhdistyksen jäsenenä sähkösopimukset etuhintaan niin yrityksellesi kuin kotiisikin.

Tutustu sähkötarjouksiin ja tee sopimus osoitteessa oomi.fi/yrittajat kampanjakoodilla YRIES22


Mikä on Oomi?

Oomi Energia on sydämeltään paikallinen, mutta lihaksiltaan valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jolla on yli 400 000 tyytyväistä asiakasta. Oomin ovat perustaneet Oulun Seudun Sähkö, Lahti Energia, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Oomi Energia tarjoaa yrityksellesi sopivat sähkö-, aurinkovoimala- ja sähköautojen latausratkaisut. Tutustu tarjontaamme!

Oomin tuotteet ja palvelut

Sähkösopimukset

Etsimme yhdessä kanssasi yrityksesi tarpeisiin sopivan sähkösopimus – fiksulla ratkaisulla yrityksesi voi säästää pitkän pennin. Voit esimerkiksi hankkia sähköä alkuperätakuulla varmennettuna uusiutuvana energiana. Osaava ja palveleva tiimimme vastaa sähkön hankinnasta, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Tutustu sähkösopimuksiimme ja tee etuhintainen sopimus kampanjakoodilla YRIES22


Aurinkovoimalat

Oomilta saat yrityksellesi myös aurinkovoimalan luotettavasti kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen sekä aurinkovoimalan investointiin erilaisia rahoitusratkaisuja, joista voit valita yrityksellesi sopivimman.

  • Avaimet käteen -palvelu
  • Mahdollisuus osamaksu- tai leasing-rahoitukseen
  • Takuu- ja huoltosopimus jopa 25 vuoden käyttöajalle
  • Oomi aurinkovoimalan voi hankkia myös vaivattomalla ja turvallisella palvelusopimusmallilla (PPA-sopimus), joka ei sido omaa pääomaa

Lue lisää aurinkovoimaloista


Sähköautojen latauspisteet

Tarjoamme myös sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen ja asennuksen käyttöönotto-opastusta unohtamatta:

  • Tekninen kartoitus yrityksellesi sopivasta latausjärjestelmästä
  • Avaimet käteen -kokonaisratkaisu joko kertakaupalla tai leasing-sopimuksella
  • Vastaamme latausinfran rakentamisesta ja latauslaitteiden asentamisesta
  • Ylläpitosopimus varmistaa laitteiden toimitakunnon

Lue lisää latauspisteistä


Oomi Fillari

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen. Oomi Fillari on joustava, vaivaton ja helppokäyttöinen tapa hankkia työsuhdepyörä.

Lue lisää Oomi Fillarista