21.5.2021 klo 08:10
Uutinen

Satakunnan Yrittäjät ja Aito Säästöpankki yhteistyöhön

Satakunnan Yrittäjät ja Aito Säästöpankki ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö alkaa heti ja sopivia yhteistyömalleja rakennetaan eteenpäin katsoen, yhdessä.

– On hienoa päästä solmimaan yhteistyösopimus paikallisen pankin kanssa. Jäsenyrittäjiämme ajatellen pankkiyhteistyökumppanin löytäminen on ollut tärkeää. Monipuolisten rahoitusmahdollisuuksien merkitys tulee korostumaan koronan jälkeisessä ajassa, kun luodaan kasvumarkkinoita, kertoo Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

– Me Aito Säästöpankissa tahdomme huolehtia asiakkaidemme ja oman yhteisön taloudellisesta hyvinvoinnista. Se on ollut vastuullinen tehtävämme pian 200 vuotta. Henkilökohtaisuus, asiantuntijuus ja paikallisuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja ja tiedämme, että ne ovat hyvin tärkeitä myös monelle satakuntalaiselle yrittäjälle. Olemme luottavaisia, että nyt alkavalla entistä tiiviimmällä yhteistyöllä Satakunnan Yrittäjien kanssa pystymme yhdessä kehittämään alueemme yritysten liiketoimintaa ja luomaan heille uusia menestymisen mahdollisuuksia, iloitsee Aito Säästöpankin Porin konttorin johtaja Päivi Pessi-Järvenpää.

– Tahdomme, että satakuntalaiset yritykset menestyvät. Kun yritysten liiketoimintaa kehitetään yhdessä yrittäjän kanssa ja heitä tuetaan ja neuvotaan, luodaan edellytykset tuottavalle liiketoiminnalle, joka puolestaan lisää myös paikallista hyvinvointia ja alueen vetovoimaa. Yhteistyö Satakunnan Yrittäjien kanssa sopii toimintafilosofiaamme erinomaisesti ja tukee meitä omassa tärkeässä tehtävässämme, komppaa Aito Säästöpankin Euran, Huittisten ja Säkylän konttorin johtaja Sari Salmela ja lisää: Säästöpankeilla on tutkitusti tyytyväisimmät yritysasiakkaat, eli olemme takuuvarmasti pystyneet helpottamaan monen yrittäjän arkea ja elämää.

– Odotamme iloisen innostuneina alkavaa yhteistyötä ja ennen kaikkea sitä, että pääsemme kohtaamaan paikallisia yrittäjiä. Uskomme, että yhdessä ja yhteistuumin tehdään erinomaisia tuloksia, päättävät Pessi-Järvenpää ja Salmela yhteen ääneen.