7.2.2020 klo 16:31
Uutinen

Satakunnan Yrittäjät ja WinNova kehittävät yhdessä kilpailukykyisempää yrittäjyysmaakuntaa

Satakunnan Yrittäjät ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova allekirjoittivat perjantaina 7. helmikuuta kumppanuussopimuksen.

Kumppanuudella haetaan lähempää yhteistyötä yrittäjän oman ammattitaidon kehittämiseksi sekä yritysten osaavan työvoiman saamiseksi. Toisaalta kumppanuudella lisätään koulutuksen työelämälähtöisyyttä ja varmistetaan, että opetuksessa huomioidaan työelämän nopeasti muuttuvat osaamisvaatimukset.

– Olemme tehneet yhteistyötä Winnovan kanssa jo vuosikymmenen ajan yrittäjän ammattitutkinnon parissa. Kumppanuuden myötä voimme nyt syventää yhteistyötä ja luoda uusia toimintamalleja yrittäjyysmaakunnan kehittämiseksi, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen toteaa.

WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz ja työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju ovat Kivisen kanssa samoilla linjoilla.

– WinNovassa haluamme osaltamme kehittää ja kannustaa niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin yrittäjyyttä. Tiivistämällä yhteistyötämme Satakunnan Yrittäjien kanssa voimme yhdessä kehittää entistä kilpailukykyisempää Satakuntaa, Schultz ja Harju iloitsevat.

– Tämä kumppanuussopimus tarjoaa meille hyvän näköalapaikan Satakunnan elinkeinoelämän kehittämisprosessissa, Lasse Schultz tiivistää.

Kuva: Jiri Mäntysalo


LISÄTIEDOT

Markku Kivinen | 050 377 8006 | markku.kivinen@yrittajat.fi
Lasse Schultz | 044 455 7301 | lasse.schultz@winnova.fi
Teija Harju | 044 455 7314 | teija.harju@winnova.fi


WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa nuorille, aikuisille ja työelämälle laadukkaita ja monipuolisia urapolkuja Satakunnassa ja Vakka-Suomessa.

Satakunnan Yrittäjät on satakuntalaisten pienten ja keskisuurten etua valvova elinkeinoelämän järjestö, jonka päätehtävänä on vaikuttaa yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiin Satakunnassa. Satakunnan Yrittäjien 4600 jäsentä työllistää joka neljännen satakuntalaisen työntekijän.