9.2.2020 klo 21:30
Uutinen

Satakunnan Yrittäjät sai Vuoden kumppani 2019 -tunnustuksen Elolta, Fennialta ja Finnveralta

Yrittäjäjärjestön valtakunnalliset kumppanit Elo, Fennia ja Finnvera palkitsivat Satakunnan Yrittäjät vuoden 2019 kumppanina

Palkinto jaettiin sunnuntaina 9.helmikuuta Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa. Palkinnon jakoivat Elon johtaja Matti Carpén, Henki-Fennian toimitusjohtaja Alexander Schoschkoff ja Finnveran toimitusjohtaja Pauli Heikkilä.

Perusteluissaan kumppanit mainitsivat, että Satakunnan Yrittäjät on yhdessä kumppanien kanssa luonut uudenlaista tekemistä alueelleen yhdessä paikallisyhdistystensä kanssa hyödyntäen aktiivisesti kumppaniensa osaamisista sekä verkostoja. Satakunnan Yrittäjät saivat kiitosta hyvästä kumppanuudesta myös vuonna 2018. Tuolloin Fennia myönsi Satakunnan Yrittäjille Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon.

– Yhteistyö on perustunut aktiiviseen vuorovaikutukseen ja yhdessä arvon luomiseen yrittäjille rohkeasti kokeillen uusia toimintatapoja. Toiminnassa on kannustettu ja tuettu paikallisyhdistysten yhteistyötä ja pidetty yrittäjä ajattelun keskiössä.

– Olemme valtavan otettuja tunnustuksesta! Panostamme aluejärjestönä aktiivisuuteen ja yhtenäisyyteen, ja se onkin yksi syy, miksi jaksamme uida vastavirtaan. Viime vuonna olimme jäsenkehityksessä valtakunnan ykkönen, ja kärkisijoilla olemme olleet viimeiset kolme vuotta. Tähän olemme päässeet tekemällä tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä olemalla jäsenten arjessa kiinni. Yhdessä tekemällä syntyy hyvää tulosta, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen kertoo ilahtuneena.

Palkinnoksi Satakunnan Yrittäjät sai 1 200 euroa paikallisyhdistysten yhteisen tilaisuuden toteuttamiseen. Tavoitteena on edesauttaa jäsenyrittäjiä uudistumaan ja markkinoimaan itseään sekä osaamistaan. Tuleva tilaisuus suunnitellaan yhdessä Elon, Fennian ja Finnveran kanssa.

Kiitos kumppaneillemme! On ilo tehdä yhteistyötä yrittäjien hyväksi myös vuonna 2020!