16.4.2019 klo 15:57
Uutinen

Score Cup yhdistää bisneksen ja urheilun – jäsenyrittäjälle lipusta tuntuva alennus!

Score Cup on b2b-urheilufestari, joka järjestetään 27. kesäkuuta Jarkko Nieminen -areenalla Turussa.

Score Cup yhdistää bisneksen ja urheilun uudenlaisen tapahtumakonseptin ympärille ja on paikka jokaiselle urheilusta ja urheilubisneksestä kiinnotuneelle. Luvassa on urheilutähtiä, kiinnostavia koulutuksellisia sisältöjä ja merkityksellisiä kohtaamisia ja verkostoitumista.

Miksi Score Cup on kesän paras tapahtuma yrittäjälle?

  • Se on täysin uudenlainen tapahtuma ja urheilubisnesfoorumi
  • Keynote-puheenvuorojen aiheina ovat urheilun ja yritysten välinen toiminta ja sen mahdollisuudet
  • Mukana on mm. tennisässä Jarkko Nieminen, joka toimii myös tapahtuman suojelijana. Lue lisää tapahtuman puhujista Score Cupin verkkosivuilta >>
  • Tarjolla on maittava brunssi ja kansainvälisten urheilutähtien tennisturnaus, jossa on mukana osallistujia NHL-tähdistä Huuhkajiin ja Susijengiin. Kaikki pelaavat hyvän asian puolesta. Katso turnauksen nimekäs osallistujalista täältä >>
  • Ohjelmassa on myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotot menevät suoraan paikallisten vähävaraisten nuorten urheilijoiden hyväksi.

Score Cup tarjoaa myös uuden poolin verkostoja, jotka eivät välttämättä ennen ole törmänneet. Mukana samalla pelikentällä ovat alueen vaikuttajat ja huippu-urheilijat – kannattaa siis olla itsekin!

Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenet saavat tapahtuman lipun alehintaan 189 € (+ alv 10 %). Alennuksen saa Score Cupin sivuilta (www.scorecup.fi) lippua ostaessa alennuskoodilla: vsy2019 (huom. tarkistamme yrittäjäjärjestön jäsenyyden).

Katso päivän ohjelma ja osta liput Score Cupiin täältä >>