9.11.2022 klo 09:47
Uutinen

Singles’ Dayn tyylikkäin, lämpimin ja houkuttelevin liittymisetu – sinulle ja kaverille!

Sinkkujen päivä lähestyy, joten yrittäjien tyylikampanja sai luonnollisen evoluution – nyt edusta hyötyy niin uusi jäsen kuin myös sinä olemassaoleva jäsenyrittäjä!

Marraskuun tyylikkäimpänä liittymisetuna (voimassa 9.11.-15.11.) saat lahjaksi äärimmäisen tyylikkään, parhaita muotojasi korostavan Yrittäjät Stretch Pikee -paidan sekä talven armottomiin myrskyihin ja pakkasille välttämättömän suojavarusteen – Yrittäjät pipon! Tämä etu tulee myös olemassaolevalle jäsenyrittäjälle, joka saa yrittäjäkaverinsa jäseneksi.

Hyödynnä mahtava liittymisetu tai vinkkaa tarjouksesta ystävällesi, sukulaiselle, tutullesi, kumppanillesi tai kenelle vaan yrittävälle henkilölle.

Jäsenyrittäjä! Jos lisäät kaverisi yrityksen jäseneksi, laitathan jäsenrekisteristä löytyvän sähköpostisi tai jäsennumerosi kampanjakoodikenttään alta löytyvien ohjeiden mukaan:

Miten hyödynnän edun?

  • Liittyminen on helppoa – vieraile sivulla www.yrittajat.fi/liity
  • Kirjoita kampanjakoodi -kenttään: SINGLE22 + sähköpostisi tai jäsennumerosi
  • Viimeistele lomake ja lähetä hakemus 

Tuotesivut:

Stretch Pikee -paita, Miehet
Stretch Pikee -paita, Naiset
Yrittäjät Pipo

Edun yhteisarvo arvo 36 € x 2

Paitojen koot kysellään alkaen 17.11. ja vaatteet toimitetaan, kun jäsenmaksu on maksettu. Huom! Liittymisetu koskee vain Pohjois-Karjalassa sijaitsevia yrityksiä (tai Pohjois-Karjalan alueella toimiviin paikallisyhdistyksiin liittyviä). Lisätiedot järjestöpäällikkö Joonas Hiltuselta, joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai p. 050 448 8468.

Muita kiinnostavia aiheita