31.5.2023 klo 09:40
Uutinen

Sinne Room Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on tila- ja sisustussuunnittelija Kati Kokljuschkin. Katin missiona on luoda tiloja ja sisustuksia, joissa ihminen voi hyvin.

Yrittäjän nimi?

Kati Kokljuschkin

Yhteystiedot

👉 www.sinneroom.fi
https://www.instagram.com/sinneroom/
https://www.facebook.com/sinneroom/

https://www.linkedin.com/in/katikokljuschkin/


📧 kati@sinneroom.fi
📍 Toimistoni löytyy Espoon Friisilästä osoitteesta Tähdenlennonkuja 1
📞 puhelin 0503934012

Yrityksen toimiala?

Sisustussuunnittelu

Messukoti, Naantalin asuntomessut

Yrityksen tarina/historia?

Sinne Roomin tarina alkoi omasta tarpeestani voida paremmin. Yksi oman hyvinvointini merkittävimmistä kulmakivistä on merkityksellinen työ ja koska korporaatiomaailma ei sitä minulle enää tarjonnut, niin päätin alkaa toteuttaa urahaaveitani intohimoni, eli designin ja sisustamisen parissa tila- ja sisustussuunnittelijana.

Me ihmiset vietämme lähes 90 % vuorokaudesta sisätiloissa, joten ei todellakaan ole yhdentekevää, millaisessa ympäristössä suurimman osan ajastamme vietämme. Tilat ja sisustus vaikuttavat mielialaamme, tunteisiimme ja esim. energia- ja vireystasoomme, halusimmepa tai emme.

Kati Kokljuschkin, Sinne Room Oy

Missioni on luoda tiloja ja sisustuksia, joissa ihminen voi hyvin. Pala palalta, tila ja projekti kerrallaan haluan osoittaa, että laadukkaalla tilasuunnittelulla ja sisustuksen eri elementteihin panostamalla voimme edistää sekä psyykkistä että fyysistä hyvinvointiamme ja terveyttämme. Tästä myös yrityksen nimi ’Sinne’, joka tarkoittaa mieltä, tunnetta ja aistia.

Makuu- ja vaatehuoneuudistus, yksityiskoti

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Rakastan rutiineja ja perheellisenä pyrin sijoittamaan työtuntini arkipäiviin klo 9 ja 17 välille. Viikonloput pyhitän pääsääntöisesti vapaa-ajalle ja palautumiselle. Työpäiväni voivat olla hyvin erilaisia riippuen siitä, missä vaiheessa suunnitteluprojekteja mennään, mutta tyypillisesti päiviini kuuluu asiakas- ja yhteistyötahojen kanssa viestimistä, tarjousten tekoa, piirtämistä, eri materiaalien etsimistä, niihin tutustumista ja yhteensovittamista, suunnitelmien dokumentointia, projektityömailla käyntiä, kartoituspalavereita ja suunnitelmien esittelypalavereita asiakkaiden/ yhteistyökumppaneiden kanssa jne.
Liikunta on minulle tärkeää ja pyrin mahduttamaan joka päivälle edes jotain pientä liikuntaa, kuten lenkkeilyä, joogaa tai saliharjoittelua.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Yksinyrittäminen voi välillä tuntua vähän yksinäiseltä, mutta onneksi meillä on Tähdenlennonkujalla loistava yrittäjäyhteisö, muutama muu yksinyrittäjä, joiden kanssa pääsee sparrailemaan niin yrittäjyyden haasteita kuin onnistumisiakin.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Olen hyvä kuuntelija! Sitä taitoa tarvitaan tässä ammatissa, jotta voin vastata asiakkaideni tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Miten purat stressiä?

Liikunta ja uni ovat itselleni parhaat stressinpurkajat. Myös luonto saa stressitasot laskemaan, ihan tutkitustikin. Tätä pyrin hyödyntämään myös suunnittelutyössäni tuomalla luontoelementtejä (värit, materiaalit, muodot) suunnittelemiini tiloihin.

Oliko sinulla ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä?

Ovatko ne toteutuneet? Kyllä oli! Tulen yrittäjäperheestä ja mielikuvani on lapsesta saakka ollut, että töitä on paiskittava 24/7. Siksi olen aina ajatellut, että yrittäjyys ei ole minua varten. Päätin kuitenkin yrittäjäksi ryhtyessäni, että jos en voi tehdä tätä työtä inhimillisissä tuntimäärissä ja minulle sopivassa tahdissa, niin sitten on keksittävä jokin plan B. Toistaiseksi olen onnistunut melko hyvin. Aina voisi tehdä enemmän, mutta koska oma hyvinvointini on arvojärjestyksessä siellä yläpäässä, niin loppujen lopuksi se on vain valintakysymys.

Onko sinulla aamurutiineja?

On ehdottomasti! Aamuisin syön aina saman aamupalan ja se on saatava melko lailla heti herättyäni. Paistettu kananmuna, avokadoleipä, appelsiini-raejuustokulho ja tee. Ja tässä nimenomaisessa järjestyksessä. Ilman aamupalaa päivä olisi pilalla.

Vanhan hirsihuvilan sisustuspäivitys

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle

Yrittäjäksi lähteminen oli minulle todella iso hyppy tuntemattomaan ja koin, etten olisi siihen koskaan tarpeeksi valmis. Nyt reilun kolmen vuoden yrittäjäuran jälkeen olen ymmärtänyt, että eihän ihminen ole koskaan valmis, mihinkään. Jos jotain haluaa elämässä tehdä tai kokeilla, niin on vain uskallettava lähteä tekemään. Kyllä työ tekijäänsä opettaa!

Kuvat: Sinne Room Oy suunnittelemia kohteita


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän Viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >