Kuva: Kytäjä Golf
5.6.2023 klo 08:00
Uutinen

Sinustako yrittäjien golfmestari – Tule mukaan SM-kisoihin Kytäjälle

Yrittäjien golfin Suomen mestaruus ratkotaan tänä vuonna elokuussa Kytäjä Golfissa.

Yrittäjien SM-golf järjestetään tänä vuonna Kytäjä Golfissa Hyvinkäällä keskiviikkona 23. elokuuta.

Suomen Yrittäjien järjestämä kilpailu pelataan Kytäjän North West -kentällä. North Westin väylät kulkevat etuysillä peltomaisemissa, ja takaysillä liikutaan kumpuilevalle metsäalueelle kalliosaarekkeiden väliin suunnitelluilla väylillä. Golf Digestin maakohtaisella listalla tänä vuonna 20 vuottta täyttävän Kytäjä Golfin South East ja North West on rankattu Suomen parhaimmiksi kentiksi.

Yrittäjien SM-golfin pelimuotona on pistebogey. Myös scratch-sarjan parhaat ja erikoiskilpailujen voittajat palkitaan.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yrittäjät, joilla on golfseuran jäsenyys. Tasoitusraja on 36.

Ennen kilpailua on luvassa miniseminaari, jossa huippupuhujat pohtivat yrittäjyyttä ja taloutta.

Yrittäjien SM-golfin osallistumismaksu on 100 euroa + alv. Hinta sisältää kilpailumaksun lisäksi miniseminaarin, lounaan ja tapas-illallisen.

Mukaan mahtuu enintään 100 golffaria, joten ilmoittaudu ajoissa.

Ilmoittautuminen päättyy 8. elokuuta tai jos kisa tulee sitä ennen täyteen. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Yhteistyötä yritysten kanssa

Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu pitää tärkeänä Yrittäjien SM-golfia tärkeänä tapahtumana Kytäjälle. Golfyhtiö on panostanut yhteistyöhön yritysten kanssa.

Viime vuonna aloitti Kytäjä Business Club, jossa yritysten vaikuttajat kohtaavat golftapahtumien lisäksi bisnesteemojen parissa. Business Club järjestää ympäri vuoden mm. erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin golfista kuin kiinnostavista liike-elämän kysymyksistä.

– Tällä hetkellä mukana on 30 yritystä, toimitusjohtaja Koivu kertoo.

Yksi Business Clubin tapahtumamuoto on aamiaistilaisuudet, joissa ohjelma koostuu aamiaisesta, miniseminaarista, yhdeksän reiän golfkierroksesta ja lounaasta. Toukokuun lopulla vierailevana puhujana oli johtaja Harri Jaskari Suomen Yrittäjistä ja kevään aiemmassa tilaisuudessa Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Arno Ahosniemi.

– Konsepti on toiminut erittäin hyvin, toimitusjohtaja Koivu sanoo.

Seuraava aamiaistilaisuus on elokuussa.

Toimitus
Toimitus