15.8.2018 klo 11:43
Uutinen

Sote-yritysten verkostoitumista edistämään valittu Monna Salmi

Päijät-Hämeen Yrittäjät on kumppanina Verkostoituvat sote-yritykset – hankkeessa, joka antaa yrittäjille työkaluja, tietoa, valmennusta ja apuja mm. yritysverkostojen muodostamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Päijät-Hämeen Yrittäjien uudeksi projektipäälliköksi hankkeeseen on valittu Monna Salmi, 28 (Tradenomi, AMK).

”Tahdon osaltani rohkaista yrittäjiä olemaan yhteydessä kaikissa sote- ja maakuntauudistukseen liittyvissä kysymyksissä. Verkostoituvat sote-yritykset -hanke on loistava tilaisuus saada apua oman yrityksen toiminnan kehittämiseen ja omien verkostojen laajentamiseen muutosten keskellä”, Monna toteaa.

Hankkeen lisäksi Salmi osallistuu järjestön yhteiskunnalliseen vaikutustyöhön ja tapahtumatuotantoon.

Monna Salmi on työskennellyt aiemmin mm. Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:ssa yrittäjyyden yhteisömanagerina sekä Mainostoimisto MBE:ssä tuotantosuunnittelijana. Järjestöalan kokemusta hän on kerryttänyt opiskelija- ja nuorisojärjestöaktiivina niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Päijät-Hämeen Yrittäjät ja sen verkostot ovat avainasemassa viestinnässä ja tiedon siirtymisessä yritystenkäyttöön sekä monituottajamallin toteutumisen varmistamisessa. Päijät-Hämeen Yrittäjät on kumppanina Verkostoituvat sote-yritykset – hankkeessa yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun (hallinnoija), Lappeenrannan teknillisen yliopiston (Lahden yksikkö) ja Lahden Seudun Kehitys LADECin kanssa.

Päijät-Hämeen Yrittäjien toimiston yhteystiedot löytyvät täältä.