28.9.2018 klo 12:53
Uutinen

Soteuttamo 2.0 -kiertue – mikä se on?

Soteuttamo 2.0 -kiertue käy lähes 20 paikkakunnalla. Se valmentaa sote-muutokseen, auttaa yrittäjiä verkostoitumaan ja antaa työkaluja liiketoimintaan. .

https://www.sitra.fi/hankkeet/soteuttamo-2-0-2/– Tilaisuuksissa on työpajat palvelumuotoilusta, digitalisaatiosta ja kumppanuuksien rakentamisesta. Tästä osaamisesta on yrittäjälle hyötyä, tulee sote tai ei, sanoo elinkeinoasioiden päällikkö Susanna Kallama Suomen Yrittäjistä.

Matalan kynnyksen Soteuttamo 2.0 -tilaisuudet on suunnattu sote-palveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Tilaisuudet on tarkoitettu niin yksityisen, julkisen kuin kolmannenkin sektorin toimijoille.

– Sote- ja hyvinvointialan yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti lähteä nyt mukaan. Soteuttamo 2.0 -kiertueen tavoitteena on auttaa yrittäjiä verkostoitumaan ja antaa konkreettisia työkaluja liiketoimintaan, kertoo Susanna Kallama.

Tavoitteena on alueen elinkeinoelämän ja palvelutuotannon vahvistaminen väestön tarpeita vastaaviksi, potentiaalisten palveluntuottajien kartoittaminen sekä avoin vuoropuhelu ja yhteistyön edistäminen järjestäjän ja palveluntuottajien kesken.

Soteuttamo 2.0-kiertue alkoi viime tiistaina Kajaanista ja se jatkuu ensi tiistaina Jyväskylässä. Kiertue käy kaikkiaan noin 20 paikkakunnalla. Soteuttamo on alunperin Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä hanke. Nyt maakuntakiertueella ovat mukana yhteistyössä Suomen Yrittäjät, työ- ja elinkeinoministeriö ja Hyvinvointialan liitto.
Lisää tietoa hankkeesta, paikkakunnista ja aikatauluista osoitteessa https://www.sitra.fi/hankkeet/soteuttamo-2-0-2/

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi