29.1.2019 klo 12:59
Uutinen

Sukupolvenvaihdos Kilpi-Koskinen Oy:ssä

Lahdessa toimiva Kilpi-Koskinen Oy on tehnyt sukupolvenvaihdoksen.

Kolmannen polven yrittäjinä aloittivat 1. heinäkuuta Niko Lahtinen varatoimitusjohtajana ja Toni Lahtinen hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen toimitusjohtajana vuodesta 1998 työskennellyt yrittäjä Petri Lahtinen toimii tehtävässään vielä siirtymäkauden ajan. Niin ikään yrittäjänä toiminut Tiina Lahtinen jatkaa tehtävissään kaivertajana ja reskontran hoitajana.

Petri ja Tiina Lahtinen siirtävät tehtäviä pojilleen luottavaisin mielin. ”Uskallamme luvata, että työt jatkuvat samalla tavalla kuin ennenkin.” Lahtisen pojat ovat olleet osana yrityksen toimintaa jo pienestä pitäen. Siinä samalla vanhemmilta saadut opit on sisäistetty hyvin. ”Hyvät eväät ollaan saatu”, Toni kiittelee.

Sekä Niko että Toni Lahtinen ovat työskennelleet yrityksessä vuosia. Merkonomiksi kouluttautunut Niko Lahtinen toimii edelleen tehtävässään Kilpi-Koskinen Oy:n työnjohdossa ja tuotantopäällikkönä, pintakäsittelijäksi valmistunut Toni Lahtinen on kokoonpanon ja asennuspuolen esimies.

”Tehdään kilvet niin, että kehtaamme sanoa niitä meidän tekemiksi”, Niko kuvailee yrityksen tapaa toimia. ”Tahdomme tehdä laatua, sellaista, jota itsekin ostaisi”, Toni komppaa.

Kilpi-Koskinen Oy on perustettu vuonna 1984 Hollolaan, mistä yrityksen toiminta siirtyi Lahteen Vipusenkadun teollisuusalueelle vuonna 2004. Yhdeksän henkeä työllistävä yritys toimii kokonaisvaltaisesti kaikilla opastealan sektoreilla. Kilpi-Koskinen on toiminut jo yli 30 vuotta luotettavana toimittajana sekä teollisuuden kone- ja laitekilville että vaativille erikoisopasteprojekteille mm. hotelleissa ja risteilijöillä.

Kilpi-Koskinen Oy:n investoinnit nykyaikaiseen tekniikkaan takaavat hyvän kilpailukyvyn ja markkina-aseman. Tuoreimpana investointina on vesileikkuri suurella 3 m x 1,5 m leikkuualalla, jossa materiaalipaksuus voi voi olla jopa 200 mm. Loppuvuodesta alkaa uusien toimitilojen remontti, johon muutto kesällä 2019.

Yhteystiedot

Toni Lahtinen, toni.lahtinen@kilpi-koskinen.fi, 040 845 0125
Niko Lahtinen, niko.lahtinen@kilpi-koskinen.fi, 040 157 8507
Petri Lahtinen, plahtinen@kilpi-koskinen.fi, 0400 351 987
Tiina Lahtinen, tiina.lahtinen@kilpi-koskinen.fi, 040 521 8892

PDF icontiedote_2018-10-1.pdf