7.10.2022 klo 10:51
Uutinen

Suomalais-venäläinen kauppakamari päivitti nimensä – EastCham Finland toimii laajemmalla alueella

Suomalais-venäläinen kauppakamari on muuttanut nimeään ja laajentanut markkina-aluettaan.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi nimi on EastCham Finland kauppakamariyhdistys ry. Kauppakamarin nimi päivitettiin uudistusten myötä vastaamaan nykyistä toimintaa. Asiasta päätti kauppakamarin ylimääräinen jäsenkokous.

EastCham Finlandin markkina-alueena ovat Keski-Aasia, Etelä-Kaukasia ja itäinen Eurooppa mukaan luettuna Venäjä. Kauppakamarin tärkein tehtävä on tukea suomalaisia yrityksiä näillä markkinoilla.

– Jäsenyritykset ovat pitäneet tärkeänä, että kauppakamarin työ yritysten tukena jatkuu. Kauppakamarin johto ja hallitus ovat tehneet tulevaisuustyötä jo usean kuukauden ajan, EastCham Finlandin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen sanoo tiedotteessa.

EastCham Finlandin hallituksen varapuheenjohtaja, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo monen yrityksen etsivän korvaavia markkinoita muualta, kun Venäjällä on mahdoton tai hyvin vaikea toimia.

– Uudistuva EastCham tukee yrityksiä tässä työssä. Se auttaa edelleen Venäjällä, koska moni tarvitsee siellä edelleen tukea selvitäkseen sodan aiheuttamasta tilanteesta, mutta myös uusilla markkinoilla itäisessä Euroopassa, Keski-Aasiassa ja Etelä-Kaukasialla, Pentikäinen sanoo.

– EastChamilla on vahvaa osaamista ko. markkinoilta, joilla on myös paljon mahdollisuuksia. Tätä osaamista kannattaa hyödyntää.

Toimitus
Toimitus