21.8.2018 klo 15:35
Uutinen

Suomen iloisin yrittäjä haussa – Äänestää voi itseäänkin

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän tai oletko se kenties itse? Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys.

Ilmarinen hakee Suomen iloisinta yrittäjää, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen. Kilpailu jakaa kiitosta hyvästä työstä ja edistää parempaa arkea työpaikoilla.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan Ilmarisen verkkosivuilla.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajalle

Työkyky, hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Työkyvystä huolehtiminen on satsaus paitsi tähän hetkeen, erityisesti tulevaisuuteen.

–Yrittäjät kokevat vahvaa työn imua ja kokevat pärjäävänsä työssään erittäin hyvin. Yrittäjien työpäivät venyvät kuitenkin usein työntekijöiden työpäiviä selvästi pidemmiksi. Liiallinen työnteko voi jäädä tavaksi, jolloin se alkaa viedä voimia, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajasti sekä työkavereihin että asiakkaisiin ja koko lähiympäristöön. Työhyvinvointi korreloi tutkitusti myös yrityksen tulokseen.

– Omista voimavaroista huolehtimisella on selvä yhteys hyvään työsuoritukseen ja yrityksen taloudelliseen menestymiseen, Halonen jatkaa.

Viidettä kertaa toteutettavassa Suomen iloisin yrittäjä -kisassa vuosittain yli 20 000 suomalaista on äänestänyt omaa ehdokastaan.

Ilmarinen järjestää Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailun 21.8.–20.9.2018.

Yrittäjäehdokkaita voi ilmoittaa mukaan ja äänestää Ilmarisen verkkosivuilla osoitteessa ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja. Finalisteja voi äänestää 13.9. –20.9.2018. Kisan voittaja selviää 24.9.2018.

Kuva:iStock Photo/grinvalds

toimitus (at) yrittajat.fi