16.10.2017 klo 20:05
Uutinen

Suomi täyttää sata vuotta – Lammilla juhlivat kaikki

Suomi täyttää sata vuotta, siksipä Lammin Yrittäjäjuhlaan on kutsuttu kaikki lammilaiset yritykset.

Satavuotiaan Suomen kunniaksi Lammin Yrittäjät kutsuu kaikki Lammin alueen yrittäjät mukaan juhlistamaan vuoden lammilaista yrittäjää ja viettämään hauskaa iltaa muiden yrittäjien kanssa. Lammilaista yrittäjäjuhlaa vietetään tänä vuonna Ravintola Hovissa, joka aikaisempina vuosina tunnettiin Lamminhovina, Lammin huvielämän legendaarisena keskuksena.

Illan ohjelmassa ovat tervehdyssanat ja Lammin Vuoden Yrittäjän palkitseminen, tarjolla on myös cocktail-paloja ja tanssia J.Pöyryn tahdissa. Bändin solistina on Lammin Yrittäjien hallituksen jäsen Titta Malinen, joka tänä vuonna kisasi Tangomarkkinoiden semifinaaleissa.

– Suomi täyttää vain kerran sata vuotta, ja siksi halusimme kutsua mukaan kaikki lammilaiset yrittäjät. Jäsenyrittäjille aveceineen tilaisuus on maksuton, kertoo Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki.

– Toivomme, että juhlaan tulisi mukaan mahdollisimman paljon yrittäjiä puolisoineen. Onhan tämä sellainen once in a lifetime -juhla, kun olemme koolla lammilaisten yrittäjien porukalla juhlimassa yrittäjyyttä ja satavuotiasta Suomea.

Cocktailtilaisuuden hengessä pidettävään juhlaan ovat siis muutkin kuin jäsenyrittäjät tervetulleita, mutta muilta kuin jäseniltä peritään 20 € henkilöltä. Yrittäjäjuhla alkaa klo 18.30 ja jatkuu yksityistilaisuutena klo 22 saakka.

Tämän jälkeen ei kannata vielä lähteä kotiin, sillä Hovissa esiintyy hämeenlinnalainen bändi Strike at Once. Vuonna 2015 kasattu Strike at Once ammentaa vaikutteita kasarirockista soittaen rehellisesti itsensä näköistä, modernia rockia ripauksella glamfiilistä.

Ilmoittautumisohjeet löydät täältä >>

toimitus@lammille.fi