7.11.2017 klo 13:48
Uutinen

Suorita uudistettu yrittäjän ammattitutkinto

Lappialla tammikuussa alkava yrittäjävalmennus antaa valmiuksia kehittää yrityksesi liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita.

Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä myynnin ja digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, viestintään, liiketoimintasuunnitelman päivittämiseen sekä talousasioiden suunnitteluun ja hallintaan. Panostamme verkosto-yhteistyöhön sekä verkostojen luomiseen sekä Suomessa että Ruotsissa.

Koulutus alkaa tammikuussa 2018 ja päättyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutuksen ensimmäinen lähiopetuspäivä on tammikuussa 2018. Muut koulutuspäivien ajankohdat sovitaan ryhmän kanssa yhdessä siten, että koulutuksen viimeinen lähipäivä on syksyllä 2019. Lähipäivät järjestetään yhden päivän kokonaisuuksina, lähipäiviä on yhteensä 12.

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toiminut yrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan. Yrittäjän ammattitutkinto sopii myös työkaluksi omistajanvaihdoksissa. Koulutuksen kohderyhmänä on myös yrittäjät, joilla on toimintaa tai jotka suunnittelevat liiketoiminnan laajentamista rajan yli. Koulutuksen avulla pyritään valmentamaan ja varmistamaan lappilaisten yritysten mahdollisuuksia hyödyntää rajayhteistyötä.

Hinta: Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton. Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 500 €.

Hakeutuminen: Koulutukseen hakeutuminen 15.12.2017 mennessä.

Oppisopimuskoulutus: ota yhteyttä vastuukouluttajaan tai oppisopimustoimiston yhdyshenkilöön.

Omaehtoinen koulutus: täytä sähköinen hakeutumislomake täällä.

Lue lisää täällä.

Lisätietoja:
Vastuukouluttaja
Maarit Pulkkinen (Yhteisöpedagogi YAMK, JET, NTM) Puh. 040 572 5587
maarit.pulkkinen(at)lappia.fi

Oppisopimussuunnittelija Maija Hakala
puh. 040 513 5296 maija.hakala(at)lappia.fi

Aikuiskoulutussihteeri Sinikka Pasma
puh. 0400 613 191 sinikka.pasma(at)lappia.fi