23.4.2018 klo 14:00
Uutinen

SYKE 2018 kokoaa toimijat yhteen

SYKE 2018 kokoaa alueen toimijat yhteen ja järjestää Yrittäjän päivänä 5.9. Saimaa stadiumilla Mikkelissä Itä-Suomen suurimman työelämätapahtuman. Maakunnan eripuolilta pääsee paikalle helposti yhteiskuljetuksilla.

Mistä on oikein kyse? Saimaa Stadiumi täytyy 5.9. klo 8.00-18.00 valtakunnallisesti merkittävistä puhujista, Etelä-Savon yrittäjätarinoista, messukylästä ja mielenkiintoisista työpajoista. Tapahtuma on suunnattu koko työikäiselle väestölle; yrittäjille, työntekijöille ja opiskelijoille. Syke pyrkii haastamaan osallistujien ajatuksia ja käsityksiä työstä, työnteosta ja hyvinvoinnista.

Tapahtuma on maakunnallinen ja sitä toteuttamassa on kattava verkosto Etelä-Savon yritysten tukiorganisaatioita ja hankkeita. Kerrankin on lähdetty tekemään yhdessä isompaa.

Tapahtuman kaksi lavaa on varattu merkittäville puhujille ja alueen yrittäjille. Puhetta ja puheenvuoroja on tarjolla koko ajan. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös työpajoja.

Tapahtumassa voi sparrata omia yritysideoitaan, kuunnella täsmäluentoja esim. rahoituksesta ja työntekijän palkkaamisesta. Yrittäjille järjestetään myös kehitysklinikoita.

Alueen oppilaitokset ovat vahvasti tapahtumassa mukana. Esim. Esedu järjestää yrittäjyysleirinsä tapahtuman aikana. XAMK puolestaan tuo paikalle kaikki liiketalouden opiskelijat. Tapahtumasta on tulossa iso ja kävijätavoite on 3000 kävijää. Kuljetuksia järjestetään tapahtumaan ympäri maakuntaa. Tapahtuman sisältö tuotetaan alueen hanketoimijoiden kanssa.

Seuraa somessa @syke.work ja tilaa tapahtumatiedote: https://syke.work
Lisätiedot: Saara Vauhkonen, Etelä-Savon Yrittäjät, p. 050 304 2545 tai Jukka Kumpusalo, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, p. 044 794 5694