22.2.2019 klo 16:23
Uutinen

SYKE tulee taas

Vuoden 2019 pääteemana on uudistuminen. Tapahtuma pidetään Mikkelissä Saimaa Stadiumilla 5.9.2019.

SYKE nousee…

Uudistumista tullaan tarkastelemaan uran ja yrittäjyyden, osaamisen, teknologian ja yhteistyön näkökulmista. Jokaisessa teemassa tullaan näkemään kolme huipputason puhujaa ja teemoja käsitellään lisäksi työpajoissa.

Alueelle on paikoitettu 117 osaston messualue. Uutuutena tulee myös iltajuhla.

Viime vuonna tapahtuma keräsi 2800 kävijää. Saimaa Stadiumilla nähtiin 18 puhujaa, 12 työpajaa ja noin 50 yrityksen messualue.

Myös tänä vuonna Syke 2019 on tapahtuma, jossa jokainen voi oppia, oivaltaa ja kohdata uusia ihmisiä. Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei. Suunnittelua tehdään tällä hetkellä tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämätoimijoiden kanssa. Mukana ovat mm. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus, Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin yliopistokeskus, ProAgria, MTK Etelä-Savo, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Tapahtuma pidetään Saimaa Stadiumin 5550m2 kokoisessa päähallissa, johon on paikoitettu 117 messuosastoa kahvila-, tapaamis- ja lava-alueineen. Tapahtuma on luonteeltaan B2B-tapahtuma.

Tarjoamme yrityksellesi erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa kerralla sekä alueen kuntapäättäjät, yrityspäättäjät sekä oppilaitosten edustajat.

Tapahtumaan rekisteröityminen ja messuosastojen myynti on nyt avattu ja parhaat osastot viedään päältä.

Voit ilmoittautua tapahtumaan täältä

Messuosaton pääset ostamann täältä