15.8.2019 klo 12:57
Uutinen

Syksyn ilmaiset webinaarit jäsenyrittäjille

Tarjoamme jäsenillemme rahanarvoista etua muun muassa ajankohtaisten koulutusten muodossa. Keväällä käynnistynyt Talouskoulu jatkuu edelleen ja vielä ehdit mukaan. Syksylle on luvassa myös koulutusta muun muassa sosiaalisen median hyödyntämiseen myynnin tukena.

Kasvokkain tapahtuvien koulutusten lisäksi yrittäjäjärjestön jäsenille on tarjolla runsaasti kouluttautumismahdollisuuksia Suomen Yrittäjien webinaareissa eli etäkoulutuksissa. Webinaariin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on kaiuttimet ja Internet-yhteys. Ilmoittautuessasi saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Koulutustarjontaa pääset tarkastelemaan täällä.

Nyt myös paljon maksuttomia koulutuksia

Suomen Yrittäjät on lisännyt maksuttomien koulutusten määrää huomattavasti. Kokosimme nämä koulutukset alla olevaan listaan. Koulutuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan lisää sisällöstä ja ilmoittautumaan.

Syksyn maksuttomat etäkoulutukset:

Kuluttajaoikeuden peruskysymyksiä 3.9.2019 klo 9.30

YEL ja yrittäjän eläketurva 19.9.2019 klo 9.30

Yrittäjän turva sairastaessa 22.10.2019 klo 9.30

Uudistuva työaikalainsäädäntö 12.11.2019 klo 9.30

Kun kauppa ei kannata – yrittäjän turva vaikeina aikoina 19.11.2019 klo 9.30

Osa koulutuksista on katsottavissa silloin kuin itselle parhaiten sopii. Tällä hetkellä on saatavana seuraavat tallenteet:

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Työmatkat työntekijän ja osakkaan verotuksessa

Toiminimiyrittäjän matkat verotuksessa

Uudistuva työaikalainsäädäntö

Englanninkielisiä jäsenille ilmaisia etäkoulutuksia löytyy täältä.

Tällä hetkellä on tarjolla kolme: Risk Management for Small Business and Startups, Basics of starting a business and tax liabilities in Finland ja Digital Marketing 101 – How to make your voice heard online. Nämä kolme koulutusta ovat. ns. simulated live -koulutuksia eli kyseessä on tallenne, joka pyörii tiettynä aikana ja jota katsoessa on mahdollista esittää kysymyksiä, joihin vastataan sähköpostitse.