21.8.2020 klo 09:20
Uutinen

Syksyn tapahtumista inspiraatiota ja uusia ajatuksia

Pirkanmaan Yrittäjien syksyn tapahtumakalenteri rakentuu parhaillaan – tarjolla on tapahtumia ja koulutuksia, joista yrittäjät voivat ammentaa uutta virtaa liiketoimintaansa.

“Tapahtumat ja verkostoitumistilaisuudet kiinnostavat yrittäjiä hiljaisen kevään ja kesän jälkeen. Haluammekin tuoda yrittäjäkentälle positiivista virettä tarjoamalla tapahtumia, joista yrittäjät toivottavasti saavat inspiraatiota kehittää omaa liiketoimintaansa ja tietysti myös konkreettisia eväitä siihen”, Pirkanmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Sari Järvelin kertoo.

Tapahtumajärjestelyt hoidetaan vastuullisesti

Juuri nyt koronatapaukset tuntuvat lisääntyvän ja erilaisia rajoituksia pohditaan. Tapahtumajärjestäjille tämä aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa. Pirkanmaan Yrittäjien vuoden merkittävin tapahtuma Next Level 2020 piti alun perin järjestää maaliskuussa, mutta ajankohtaa siirrettiin lokakuulle.

“Edelleen lähdemme siitä, että Next Level 2020 järjestetään. Haluamme toimia vastuullisesti ja olemme visioineet vaihtoehtoja virtuaalitapahtuman järjestämiseksi sen varalta, ettemme pääsisi paikan päälle Tampere-taloon. Itse ainakin olen enemmän kuin innoissani vaihtoehtoisista suunnitelmistamme ja toivottavasti pääsemme jo lähiaikoina julkistamaan tapahtuman lopullisen ohjelman ja toteutustavan”, Järvelin sanoo.

”Teemme kaikkemme, että tapahtumiimme voi osallistua turvallisesti. Rajaamme osallistujamäärää, huolehdimme turvaväleistä ja hygieniasta. Toivomme myös osallistujilta vastuunkantoa – pienetkin sairauden oireet ovat riittävä syy jäädä kotiin”, hän jatkaa.

Kirjainkierros jatkuu

Yrittäjien oma tapahtumasarja Kirjainkierros saa jatkoa. Joitakin tapahtumia on siirretty ensi vuoteen, mutta etenkin ulkotapahtumia järjestetään suunnitellusti. Syyskausi käynnistyi viime viikolla Ellivuoressa Satamalan yrittäjäyhdistysten ja kaupungin vieraana. Seuraavaksi Kirjainkierroksen merkeissä kohdataan lauantaina 12.9. Virtain Yrittäjät kutsuu tuolloin pirkanmaalaiset yrittäjät perheineen yhdessä luontoon. Ohjelmassa on ohjattua tutustumista paikkakunnan kuuluisiin Torisevan rotkojärviin.

Kaikki Pirkanmaan Yrittäjien tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Next Level 2020 -ohjelmaa päivitetään tapahtuman omille nettisivuille.