2.7.2018 klo 08:50
Uutinen

SYO ja TEAK yhdistävät toimintansa vuoden alusta

50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Suomen Yrittäjäopisto vahvistaa asemiaan yrittäjien kouluttajana. SYO ja Teak Oy ovat sopineet koulutustoimintojensa yhdistämisestä vuoden vaihteessa.

Suomen Yrittäjäopiston kannatus Oy ja Teak Oy – Teak Aikuiskoulutuskeskus ovat sopineet koulutustoimintojensa yhdistämisestä 1.1.2019 alkaen. Yhtiöillä on pääomistajien eli Kauhavan kaupunginvaltuuston ja Teuvan kunnanvaltuuston lainvoimaiset päätökset asiasta. Samoin on olemassa Suomen Yrittäjäopiston ja TEAK Oy:n hallitusten lainvoimaiset päätökset asiasta. Suomen Yrittäjäopiston Kannatus Oy:n yhtiökokous on hyväksynyt yhdistymisen ehdot kesäkuun yhtiökokouksessaan.

Omat päätökset yhdistymisestä on nyt tehty ja Opetus- ja Kulttuuriministeriö vahvistaa yhdistymisen syksyn aikana. Suomen Yrittäjäopiston Kannatus Oy jatkaa yhdistettyä koulutustoimintaa 1.1.2019 alkaen.

– Suomen Yrittäjäopisto on tulevaisuudessakin yrittäjyyden- ja liiketoimintaosaamisen johtava valtakunnallinen aikuiskouluttaja. Käytännönläheinen teknologinen ja tuotannollinen osaaminen antavat meille mahdollisuuden vastata laajasti yritysten tulevaisuuden koulutustarpeisiin. Haluamme olla vahva tekijä valituilla toimialoilla ja markkinaehtoisessa koulutuksessa. Pystymme tarjoamaan entistä suurempia kokonaisuuksia asiakkaillemme ja yhdistämään liiketoiminnan ja tuotannollisen osaamisen, sanoo toimitusjohtaja ja rehtori Jorma Kukkeenmäki.

Teak on ammatillisen aikuiskoulutukseen erikoistunut, valtakunnallisesti toimiva oppilaitos, jonka kotipaikka on Teuva. Vuoden 2017 keskeiset koulutusalat olivat monialaiset työvoimakoulutukset, yritysten rekrytointikoulutukset, teknologia-alat, vaatetus- ja sisustus ja puualan koulutus.

Suomen Yrittäjäopisto on ammatillisen aikuiskoulutukseen erikoistunut, valtakunnallisesti toimiva oppilaitos. Sen keskeiset koulutusalat olivat viime vuonna yrittäjyys, liiketalous, johtaminen ja ICT. SYO tarjoaa aktiivista markkinaehtoista hanketoimintaa ja työvoimakoulutusta valtakunnallisesti. SYOn päätoimipaikka on Kauhavalla ja sillä on opetuspisteet Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Suomen Yrittäjäopisto viettää 50 vuotta juhlavuottaan tänä vuonna.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi