12.6.2020 klo 10:39
Uutinen

SYT muutti nimensä – On nyt Yrittäjäkassa: ”Uusi nimi alleviivaa uutta aikaa”

Osana brändiuudistusta Yrittäjän Työttömyyskassa uudistaa verkkosivunsa ensi syksynä.

SYT on muuttanut nimensä Yrittäjäkassaksi kesäkuun alusta alkaen. Taustalla on vuodenvaihteen yhdistyminen AYT:n kanssa.

Kassanjohtaja Merja Jokisen mukaan uusi nimi alleviivaa uutta aikaa, mutta sopii myös suuhun kirjainyhdistelmiä paremmin.

– Viralliselta nimeltä olemme nyt Yrittäjän Työttömyyskassa, mutta markkinointinimenä käytämme Yrittäjäkassaa. Asiakkaiden suuntaan muutos näkyy uusina logoina ja uudenlaisena yritysilmeenä. Kaikki toiminta ja palvelut säilyvät ennallaan. Uudistamme kotisivumme ja sähköpostisoitteemme ensi syksynä. Nykyinen sivustomme palvelee siihen saakka normaalisti, Jokinen kertoo.

Yrittäjäkassa haluaa Jokisen mukaan tulla tunnistetuksi yhteisönä, jolla on ymmärrys jäsentensä arkisista haasteista yrittäjinä ja ihmisinä.

Brändiuudistus tehdään yrittäjän työttömyysturvan 25-vuotisjuhlavuonna. Sen tärkein pyrkimys on tuoda esiin kassan tärkeää tehtävää suomalaisessa yhteiskunnassa.

– Tästä tahtotilasta muistuttaa tunnuksemme symboliosa, joka rakentuu käänteitä ja liikettä kuvaavista kaarista. Koronakriisi on osoittanut, että tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa. Nopeasti muuttuvassa globaalissa maailmassa liiketoiminta voi päättyä myös itsestä johtumattomista syistä. Yrittäjäkassan jäsenyys on yksi tapa hallita yrittäjyyden riskejä ja turvata toimeentulo työttömyyden sattuessa omalle kohdalla, Jokinen jatkaa.

toimitus (at) yrittajat.fi