Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

4.11.2023 klo 12:22
Uutinen

Syyskokous tarjoaa monipuolista sisältöä

Nurmijärven Yrittäjien syyskokous 8.11.2023 tarjoaa tänä vuonna perinteisestä kokoustamisestä poikkeavaa uutta toimintamallia.

Tänä vuonna toteutetaan hallituksen päättämää strategiaa, jossa toinen yhdistyksen kokouksista (joko kevät- tai syyskokous) tulee olemaan jatkossa perhetapahtuma. Tapahtuman aluksi järjestetään yhdistyksen syyskokous, jonka ajaksi mahdollisesti mukana oleville yrittäjäperheen alaikäisille osallistujille on omaa ohjelmaa. Mikäli mukana on yrittäjäjäsenen seuralainen voi hän osallistua joko kokoukseen tai alaikäisten ohjelmaan. Kokouksen perään tänä vuonna on mahdollisuus hohtokeilailuun tai omatoimiseen biljardin pelaamiseen tai lajin expertin Toni Laamasen biljardiopastukseen.

Tapahtumaan on tänä vuonna kutsuttu Nurmijärven Yrittäjien omien jäsenyrityksen lisäksi yleisesti nurmijärveläisiä ja uusmaalaisia yrittäjiä verkostoitumisen hengessä. Ennakkoilmoittautumalla on tilaisuus osallistujille maksuton. Tapahtuma järjestetään Nurmijärven kirkonkylällä Bowling Corner & Billiard -hallilla (Ojakkalantie 2, 01900 Nurmijärvi) 8.11.2023 klo 18-21. Tapahtuman aikana Bowling Corner & Billiard on yrittäjille yksityistilaisuutena.

Artikkelikuvassa tunnelmia vuoden 2021 kokouksesta joka järjestettiin leffailtana Kino Juhassa ja jatkot elokuvateatterin yläkerrassa.

Syyskokouksen aineisto on toimitettu kokouskutsun yhteydessä 25.10.2023 jäsenrekisterissä olevaan jäsenyrittäjän sähköpostiin. Esityslista oheisen linkin kautta tapahtumasivulla.

Ilmoittautumiset linkkien kautta tapahtumasivuilta.