26.9.2019 klo 10:57
Uutinen

Syystreffit Business Espoon sateenvarjon alla

Satakunta yrittäjää ja yrityspalveluiden tuottajaa kävi poimimassa tämän vuoden Syystreffeiltä mukaansa uusia ideoita, osaamista, mahdollisuuksia ja markkinoita.

Iltapäivän teemana oli yritysten tulevaisuus kansainvälistyvässä Espoossa, lisäksi kuultiin Business Espoon palveluista, verkostoista ja yhteistyöhankkeista. Buffetpöydän ympärillä käydyissä keskusteluissa innostuttiin erityisesti Aalto-yliopiston työelämäprofessori Tua Björklundin esityksestä Muotoilu kansainvälisten ruokayrittäjien voimavarana – siitä opimme, että pakkaus on puoli ruokaa, mutta muotoilu ulottuu tuotteen käyttötapoihin, käyttäjätarinoihin ja oman heimon rakentamiseen asti.

Mitä tykättiin?

Vieraiden viihtyminen ja lyhyt gallup vierasjoukossa osoitti, että Syystreffeillä on edelleen paikkansa:

Samuli Skantsi (kuvassa)

”Nuorten Yrittäjien Aicha Manai ja Design Factoryn Tua Björklund jäivät esityksistä päällimmäisinä mieleen. Ja verkostoituminen täällä käy kuin itsestään: olen saanut monta uutta kontaktia ja tutustunut paremmin muutamaan aiemmin tapaamaani henkilöön”, kertoi valokuvaaja Samuli Skantsi.

”Business Espoosta olin kuullut aiemmin vain nimen, oli hyvä nähdä palveluiden kokonaisuus tänään. Hieno konsepti, mutta älkää vain tehkö niin hienoa, että osa asiakkaista ei tunne sitä omakseen”, varoitteli myyntijohtaja Pirkko Huhta Futuoffice Oy:stä.

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille! Millaiset Syystreffit 2020 sinä haluaisit?
Lähetä tapahtumaideasi: info@businessespoo.fi

Kuvat ja teksti: asiakkkuusjohtaja Sari Olsio, YritysEspoo

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille.

Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita.

Business Espoossa teemme töitä, jotta jokainen alueella toimiva tai sinne sijoittumista harkitseva yritys tuntisi ja osaisi käyttää sen palvelut hyödykseen. Tutkimme systemaattisesti yritysten muuttuvia tarpeita elinkaaren eri vaiheissa sekä testaamme ja tuotamme innovatiivisia ratkaisuja niihin. Neuvomme muun muassa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen, osaavan työvoiman hankintaan ja kansainväliseen työnhakuun, kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyvissä asioissa. Vahvistamme yritysten osaamista koulutusten kautta sekä autamme yrityksiä ja sijoittajia löytämään oikeat kontaktit. Business Espoo tarjoaa yrityksille ja yrittäjille myös mahdollisuuksia verkostoitumiseen erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa.

Business Espoo -verkostossa yrittäjiä ja yrityksiä palvelevat:

  • Espoon kaupunki, elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö
  • Espoo Marketing Oy
  • Espoon Yrittäjät
  • Helsingin seudun kauppakamari
  • Omnia
  • Uudenmaan TE-toimisto
  • YritysEspoo