Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Audrey Downey sai mentorikseen Hannele Mennalan Suomen Yrittäjien She´s Got This -ohjelmassa
11.6.2024 klo 06:16
Uutinen

Taloudellinen paine ja henkilökohtaiset haasteet ajoivat Audrey Downeyn umpikujaan yrittäjänä – Mentorointi auttoi löytämään voimat uudelleen   

Audrey Downeyn matka She's Got This -mentorointiohjelman parissa on tarina sitkeydestä ja uusiutumisesta. Muuttaessaan Kanadasta Suomeen Audreyn oli löydettävä tiensä uudessa maassa.

– Minusta tuntui, että urani oli pysähdyksissä, enkä ollut varma, kuinka edetä. Olin epävarma tulevaisuudestani ​​ja epäilin kykyäni jatkaa, Audrey Downey kertoo.

Downey oli Kanadassa työskennellyt yli vuosikymmenen muusikkona, verkkosuunnittelijana ja sisällöntuottajana, mutta kohtasi haasteita liiketoiminnan laajentamisessa Suomessa. Hän tunsi olevansa jumissa ja koki henkilökohtaisia haasteita, taloudellista painetta ja suunnan puutetta.

– Olin elämässäni käännekohdassa, jossa minun piti tehdä suuria päätöksiä, enkä tiennyt, kuinka asiat menevät.

Kun hän löysi Suomen Yrittäjien maahanmuuttajataustaisille yrittäjänaisille suunnatun She´s Got This -mentorointiohjelman, hän valitsi mentorikseen Hannele Mennalan, joka on asunut useissa maissa ja työskennellyt eri toimialoilla.

Mennala ei ainoastaan ​​tarjonnut ohjausta ja tuoretta näkökulmaa, vaan hänestä tuli myös Downeyn puolestapuhuja, joka avasi ovia uusille mahdollisuuksille.

Laajan bisnestaustan omaava Mennala otti Downeyn mentorin roolin empatialla ja ymmärryksellä.  

– Aloimme keskustella ja tutkia hänen tarpeitaan, tavoitteitaan ja unelmiaan, Mennala kertoo.

Mentoroinnin muuttava voima

Yhteinen matka näytti mentoroinnin muuttavan voiman ja osoitti, että empatian ja oikean tuen avulla on mahdollista siirtyä jumissa tunteesta voiman löytämiseen.

Hannele kutsui Audreyn mukaan projektiin, joka tutustutti hänet laajempaan verkostoon.

– Tarvitsimme yhdistykseemme verkkokehittäjiä, Mennala kertoo.

Hän tarjosi Downeylle mahdollisuuden soveltaa taitojaan ja rakentaa portfoliota. Tämä antoi Downeylle mahdollisuuden ottaa yhteyttä 20–30 uuteen ihmiseen ja laajentaa ammatillista verkostoaan ja asiakaskuntaansa.

– Se, että minulla oli joku, joka aidosti uskoi minuun ja muistutti minua jatkuvasti, että pystyn, ei vain sanoillaan, vaan teoillaan, oli muutokseni avain, Audrey kertoo.

Mentoroinnissa rakentunut suhde auttoi Downeya saamaan takaisin itseluottamuksensa ja näkemään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalleen.

Downey oppi luottamaan kykyihinsä uudelleen ja huomasi, että hänellä oli voimaa mennä eteenpäin.

– Muiden auttaminen auttaa minua oppimaan. Se auttaa minua saamaan energiaa. Saan siitä paljon, Audrey sanoo.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.