17.6.2017 klo 08:04
Uutinen

Tammelassa tuoksuu tänään makkara

Makkaramarkkinat järjestetään Tammelassa tänään lauantaina. Makkaramestarikilpailu on makkaravalmistajille tärkeä osoitus ammattitaidosta.

Tammelan 21. Makkaramarkkinoilla valitaan tänään uusi Makkaramestari. Voittajalla on oikeus käyttää Makkaramestari-merkkiä seuraavan vuoden kilpailuun saakka.

– Makkaramestari-titteli on ollut meille merkittävä myynninedistäjä varsinkin kehä III:n ulkopuolella, kertoo vuonna 2015 erikoismakkarasarjan voittanut Harjun Makkaratehtaan Reima Mäenpää.

– Tammelan Makkaramarkkinoilla oleminen on meille muutenkin kauden päätapahtuma. Paikalla on mieletön määrä asiakkaita ja saamme heiltä paljon palautetta tuotteistamme, Mäenpää jatkaa.

Makkaramyyjien ja -esittelijöiden lisäksi markkinoilla muita myyntikojuja, ruokatelttoja, makkararavintola, tivoli ja ohjelmaa lapsille.

Tapahtumapaikka on Tammelan keskustassa, kunnantalon ympäristössä. Markkinat avataan kello 10 ja iltaohjelma kestää kello 24 saakka. Tapahtuman järjestää Tammelan Yrittäjät yhteistyössä Tammelan kunnan kanssa.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi