12.2.2021 klo 09:39
Uutinen

Tammikuussa liittyneet uudet jäsenet

Tänä vuonna kerromme uusista liittyneistä jäsenistä, jotka siihen antavat luvan, www-sivuillamme. Löydät sivuilta aina edellisenä kuukautena liittyneet jäsenet. Tutustu muihin jäsenyrittäjiin ja verkostoidu!

Kuiluvuori Oy
– Kuiluvuori Oy tekee maanrakennusta avaimet käteen periaatteella eli pohjatöistä sokkelin yläpintaan. Töihimme kuuluu myös teiden rakentaminen ja parantaminen, pihojen teko. Lisäksi tehdään teiden ja pihojen kunnossapitoa, nekin mahdollisimman monipuolisesti sekä ympärivuotisesti. Kaikki työt tehdään vankalla ammattitaidolla ja kuhunkin työhön sopivalla kalustolla. Yritys toimii Jaalasta käsin,n.130km säteellä. Liityin yrittäjiin koska koen että se on kanava joka yhdistää yrittäjiä ja kuulee ajankohtaisista asioista, kertoo yrittäjä Aleksi Lehto.

Kookax Oy
– Kookax Oy tuottaa asiakkailleen toimintaa tehostavia ja tuloksia parantavia tiedonhallintapalveluita. Erikoisalaamme on tietovarastointi sekä erilaisten toimintojen ja tietoprosessien (ETL/ELT) kehittäminen. Toimintamme ytimessä on eri tietovarastoihin tallennetun datan jalostaminen informaatioksi, jolla on tietty merkityssisältö ja selkeä käyttötarkoitus. Teemme datasta asiakkaillemme näkyvää, ymmärrettävää ja hyödyllistä tietoa, joka auttaa ratkaisemaan erilaisia tiedolla johtamiseen, viranomaisraportointiin, laskutukseen, reaaliaikaisiin käyttötarkoituksiin ja tekoälyratkaisuihin liittyviä haasteita. Toimimme Kotkasta käsin. Ehdin olla yrittäjänä jo puolitoista vuotta ennen yrittäjiin liittymistä. Tein päätöksen liittymisestä, koska haluan verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja saada ajankohtaista yrittämiseen liittyvää tietoa, kuvailee yrittäjä Anne-Maarit Kokko yrityksenä toimintaa.

Farge Oy
Farge on pikkukylä Bremenissä Saksassa. Sieltä perityllä varmuudella valmistamme terassit, laiturit, aidat. Sekä hoidamme mökkien ja kiinteistöjen pienet huoltotyöt eli talkkarin tehtävät. Toimimme Kotka, Pyhtää, Loviisa akselilla, kertoo yrittäjä Matti Pajula.

KalusteWeb
KalusteWeb on jo vuodesta 2009 toiminut kodin kiintokalusteisiin ja niiden lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Yritys on perustettu tarjoamaan edullisia, mutta laadukkaita kalusteita keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Tarjontaamme kuuluu muun muassa kalusterungot, ovet, vetimet, tasot, helat yms. Toimitamme tuotteita nopeillakin aikatauluilla, esimerkiksi keittiökaappien rungot jopa muutaman päivän toimitusajalla. Tilaukset voit tehdä helposti kotoasi internetin välityksellä ja tuotteet toimitetaan lähimpään Postiin tai kotiovellesi. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Elimäellä Kouvolassa, kertoo yrittäjä Toni Uotila.