1.10.2020 klo 14:24
Uutinen

Tampereen seurakunnat ja Moro-lehti haastavat yrittäjät ruokakassikeräykseen

Koronavirus ruuhkauttaa Tampereen seurakuntien ruoka-apua ja näkyy katukuvassa kasvavina ruokajonoina. Erityisesti vähävaraiset lapsiperheet ovat kovilla, samoin taloudelliseen ahdinkoon ajautuneet pienyrittäjät. On odotettavissa, että epidemian pitkittyessä ruoka-avun tarve kasvaa entisestään.

Tampereen seurakunnat ja Moro-lehti avaavat tänään 1.10.2020 keräyksen, jonka tavoitteena on kerätä ruoka-avun tueksi 100 000 euroa vuoden loppuun mennessä. Tuotolla saadaan hankittua 5000 ruokakassia (a 20 euroa) vähävaraisille tamperelaisille. Apu menee perille Tampereen seurakuntien diakoniatyön kautta. Keräyksen kummi on Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen.

Tampereen seurakunnat ja Moro-lehti haastavat yrittäjät mukaan

Voisiko sinun yrityksesi tai yhteisösi auttaa? Voisitteko esimerkiksi lahjoittaa tämän vuoden joulukorttivarat ruokakassikeräykseen? Kaikki apu on nyt ensiarvoisen tärkeää ja tervetullutta.

Vastineeksi avustanne tarjoamme kaikille mukaan lähteneille yrityksille näkyvyyden Moro-lehden printtilehdestä ja nettisivuilta.

Osallistu keräykseen täällä: www.lahjoitaapua.fi/kohde/ruokakassikerays_tamperelaisille_syksy2020

Mikäli haluat antaa lahjoituksen laskulla, ota yhteyttä erityisdiakoni Pirjo Paloviita, pirjo.paloviita@evl.fi, 040 8048138

Lämmin kiitos avustanne jo etukäteen!

Anna-Kaisa Ikonen
Keräyksen kummi, Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Moro-lehti ja Tampereen seurakunnat

Lue lisää aiheesta päivän Morosta.