25.6.2019 klo 14:51
Uutinen

Tanhua Sisustuspuoti ja Kampaamo

Yrittäjä Riikka Felin tarjoaa Myrskylän puodissaan sisustusratkaisuja ja parturi-kampaamo palveluja. Sisustustuotteita voi myös tilata Tanhuan kotisivujen verkkokaupasta.

Sisustuspuodin tuotevalikoima kasvaa pikkuhiljaa ja muotoutuu omanlaisekseen, kertoo Riikka puodissaan. Parturikampaajana työskentelystä hänellä on vuosien kokemus. Oppinsa tähän työhön hän on saanut Helsingin kampaamokoulusta vuonna 2001. Felin on toiminut aiemmin Lahdessa kampaajayrittäjänä 17 vuotta. Hän on koulutukseltaan myös meikkaaja-maskeeraaja.

Kuva: Tanhua Sisustuspuoti ja kampaamo.

Näiden taitojensa ansiosta hän on saanut olla mukana erilaisissa Tv- ja elokuvatuotannoissa, mainoskuvauksissa sekä yksityishenkilöasiakkaittensa tärkeissä juhlahetkissä heitä kaunistaen.

Tanhuan sisustuspuoti ja kampaamo avasi ovensa Myrskylässä lokakuussa 2017. Liikkeessään yrittäjä Riikka Felin haluaa tarjota asiakkailleen monipuolista ja yksilöllistä palvelua rauhallisessa maalaismiljöössä, kauniiden sisustustuotteiden keskellä. Hänelle on myös tärkeää päivittää ja ylläpitää ammattitaitoaan koulutuksissa ja pysyä ajan hermolla.

Palveluyrittäjyyteen erittäin sopivasti Riikka Felin toteaa: Rakastan työtäni ja erityisesti sitä että saan olla tekemisissä ihanien ihmisten kanssa.

Täältä yrityksen kotisivuille: https://tanhuanpuoti.fi/

HUOM! Tämä artikkeli kuuluu yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti myrskyläläisiä yrityksiä. Myös sellaisia yrityksiä, joilla on vähintään yksi sen toimipisteistä Myrskylässä. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yhteistyössä yritysten johdon kansa.

Esittelyn kuvineen toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.

Myrskylän Yrittäjät:

Kotisivu: https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/myrskylan-yrittajat/

Facebook: https://www.facebook.com/myrskylanyrittajat/

Twitter: https://twitter.com/myrskyrit