28.8.2020 klo 16:06
Uutinen

Tapahtumasyksyä on jouduttu supistamaan

Loppukesää ja syksyn alkua eletään varovaisesti hetki kerrallaan

Syyskausi on käynnistynyt, ja jo keväällä alkanut epävarmuus ja muuttuva työelämä näyttäisi jatkavan samalla toimintaa muokkaavalla tiellänsä. Olemme oppineet uutta, kehittäneet jo olemassa olevaa ja moni on liiketoiminnassaankin löytänyt innovaatioita, jotka tuottavat tulosta – toisaalta monelle yrittäjälle tämä vuosi on kaikkien aikojen rankin. Suomen Yrittäjät yrittäjien edunvalvojana kansallisella tasolla tekee tälläkin hetkellä hartiavoimin töitä, että yrittäjien ääni kuullaan ja että kehitettäisiin yritystoimintaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa aidosti auttavia tukimuotoja.

Kesällä tilanne tapahtumanjärjestämisen valossa oli vielä lupaava, mutta nyt Kirkkonummen yrittäjät ry:n hallitus on joutunut harkitsemaan asiaa vakavasti tämänhetkisen, jatkuvasti muuttuvan tilanteen valossa – maltti on valttia, medioista on voinut viime aikoina lukea, kuinka moni kesällä järjestetty isompi tapahtuma on jälkikäteen osoittautunut paikaksi, jossa altistumisia koronavirukselle on tapahtunut.

Peruutustoimiin on Kirkkonummella jo ryhdytty laajemminkin – Kirkkonummipäivien järjestötori on peruttu, joten emme tänä vuonna tapaa torilla. Vuosittainen Business Forum Kirkkonummi on myös päätetty peruuttaa tältä vuodelta, ensi vuoden syksyllä yritämme uudestaan. Näiden lisäksi Yrittäjänpäivän iltamat 5.9. sekä yrittäjien aamiaistreffit 16.9. ja 18.11. peruutetaan.

#Vitosenlounaat jatkuvat kuitenkin, Veikkolassa Mummola Kahvilassa ja Kirkkonummen kunnantalolla ravintola Ervastiinassa. Tapasimme tällä viikolla veikkolalaisia yrittäjiä lounaan merkeissä, kuntakeskuksen vuoro Ervastiinassa on 9.9. klo 12. Seuraathan tapahtumakalenteriamme ja facebook-sivuamme, joihin päivitämme mahdolliset muutokset.

Korona-aikana itsensä kouluttaminen ja ajan tasalla pitäminen on erittäin tärkeätä. Suomen Yrittäjät ylläpitää ajankohtaista koronasivustoa, sekä tuottaa koulutuksia jäsenistölle. Kirkkonummen kunta tarjoaa YritysEspoon palveluiden kautta maksutonta neuvontapalvelua, sekä myös koulutuksia yrittäjille. Jos haluat ideoida yrittäjäkollegan kanssa paikallisella porukalla tai tarvitset vertaistukea, liity yhdistyksemme jäsenten omalle suljetulle facebook-sivulle.

Muistathan myös #ostaläheltä – kampanjan, jäsenyrittäjät tarjoavat jäsenillemme alennusta tuotteidensa tai palveluidensa hinnoista!

Mukavaa loppukesää ja alkusyksyä!