12.1.2017 klo 13:21
Uutinen

Tarjoatko tuotteita tai palveluita senioriväestölle? Uusi markkinointiväylä tarjolla!

Vanheneva tai muuten apua tarvitseva väestönosa haluaa asua kotona tai kodinomaisissa palvelutaloissa mahdollisimman pitkään, mikä käytännössä tarkoittaa monen kohdalla sitä, että he tarvitsevat muuhun väestöön verrattuna enemmän ulkopuolisia palveluja. Tässä yhdistyvät palveluntarjoajien, ostavien asiakkaiden ja Helsingin kaupungin intressit.

Kohderyhmä: Senioriväestö on ryhmä, joka tarvitsee normaalia enemmän tukea ja ulkopuolisia palveluja, kuten esim. kotiapu, kampaaja-parturi, pienkorjaus ja pienremontit / ja isommatkin remontit, kalusteet, huonekalut, kuljetuspalvelut, erilaiset terapiat, ym. näin valinnanvapaus ja mahdollisuudet lisääntyvät.

Helsingin kaupungin läntisen alueen kanssa yhteistyössä kehitämme helppoa, hallinnoltaan minimaalista, ja käytännössä toimivaa yhteistyömallia, jossa tiedottaminen heidän kotona asuville senioriasiakkailleen on helppoa ja tehokasta. Tästä hyötyvät sekä asiakkaat (löytävät monipuolisimmat palvelut edullisesti ilman välikäsiä), H:gin kaupunki (ihmisten eläminen kotona helpottuu) että yrittäjät (saavat lisää asiakkaita). Eli kolminkertainen Win-Win-Win.

Mahdollisia tiedotus- ja markkinointimahdollisuuksia:

  • Esitteet Palvelukeskuksissa / Länsi-Helsingissä Palvelukeskuksia on Riistavuoressa, Munkkiniemessä,
  • Hopeatiellä, Kannelmäessä
  • Messumuotoisten palveluiden tarjoaminen yrittäjille (asiakaskontaktit ja hankinta)
  • Tapahtumat
  • Infoväylän rakentaminen jo ennen tapahtumia, palvelukeskusten ohjelmat ja mainostaminen
  • Palveluntarjoaja- lista (palvelua tarjoavista yrittäjistä)
  • Seniori-info (puhelimitse tapahtuva palveluohjaus)
  • Aktiivinen eläkeläisväestö on tietotekniikan käyttäjinä valveutuneita. Tietokoneen käyttö on tänä päivänä yleistä, Verkkosivut/ platform yhteinen sivusto voisi olla tulevaisuudessa vaihtoehto, josta asiakas voisi löytää palvelun tuottajia (ja selkeä verkko-osoite).

Ilmainen messupaikka Haagan kesäjuhlissa 7.6.2017 – toimi heti ja varaa paikkasi!

Eräs konkreettinen aloitus tälle hankkeelle on 7.6.2017 päivän messutapahtuma Haagassa, eli Lännen Kesäjuhlien yhteydessä (Pohjois-Haagan palvelukeskus, ke 7.6. klo 13-16, tarjolla maksuton ständipaikka 10:lle yritykselle ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen vast. ohjaaja Eevastiina Päivärinteelle, eevastiina.paivarinne @ hel.fi , p. 040 336 1029

Oletko kiinnostunut? Mitä mieltä olet hankkeesta? Käy vastaamassa kyselyymme tästä linkistä. Vastaaminen kestää vain muutaman minuutin.

Kiitos ja hyvää alkavaa vuotta!

Lisätietoja:

Veli Laurinsalo, LHY tiedotus

Puh. 040 7011 524