9.5.2017 klo 15:40
Uutinen

Tärpit Yritystä Stadiin! -tapahtumaan 10.5.2017

Mitä juttuja ei kannata jättää väliin? Mitä tapahtuu päälavan ulkopuolella? Entä milloin on aikaa verkoistoitumiselle? Kokosimme tärpit tulevasta Yritystä Stadiin! –tapahtumapäivästä.

1. Nappaa puhujien vinkit myyntiin ja markkinointiin

Hotelli Presidentin auditoriossa kuullaan klo 14 eteenpäin rautaisia asiantuntijoitamme, joiden käsittelyssä myynti, markkinointi ja muuttuvat työn markkinat konkretisoituvat yrittäjille hyödylliseksi tiedoksi. Auditorion koko ohjelman löydät täältä. Etkö pääse paikalle? Ei hätää, näet myös tapahtumatunnelmia Yritystä Stadiin! -tapahtuman Facebook-sivun välityksellä.

2. Hyödynnä tilaisuutesi kysyä paikan päällä yrittäjälle parhaimmista ratkaisuista ja palveluista yhteistyökumppaneilta

Miten yritykselläsi menee? Tapahtuman 19 yhteistyökumppania ovat paikalla juuri Sinua ja kysymyksiäsi varten. He neuvovat mielellään parhaimmat ratkaisut yrityksesi arkeen. Tervetuloa tapahtumatorille tapaamaan kumppaneita! Tutustu kumppaneihin täältä.

3. Tule vaihtamaan ajatuksia ja löytämään uusia kontakteja

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautunut jo yli 600 yrittäjää ja yrittäjyydestä kiinnostunutta. Olisiko joku heistä sinun uusi asiakkaasi tai tuleva yhteistyökumppanisi? Tule paikan päälle ja ota selvää! Verkostoitumishetki päivän keskellä klo 15.15 alkaen on oiva tilaisuus tutustua muihin yrittäjiin.

4. Muista myös kattava oheisohjelma

Onnistuneen tapahtumapäivän kruunaavat monipuoliset tietoiskut ja workshopit, jotka pureutuvat yrittäjille parhaimpiin digi- ja rahoitusratkaisuihin, menestyksekkääseen markkinointiin ja inspiroivaan verkostoyhteistyöhön. Pressan kolmannessa kerroksessa järjestettäviin oheisohjelmiin on vapaa pääsy tapahtumapäivän aikana. Lue lisää täältä.

5. Osallistu keskusteluun somessa #YS17 -hashtägillä

Tapahtumamme elää vahvasti verkossa. Osallistu aktiiviseen keskusteluun somen puolella hastagilla #YS17 ja anna palaa.

Tapahtuman ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta tapahtumaan voi rekisteröityä osallistujaksi myös paikan päällä 10.5.2017 klo 13.00 alkaen.

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneidemme kanssa. Tutustu tapahtuman kumppaneihin tästä – ja tietysti paikan päällä 10.5.2017!