1.11.2019 klo 08:59
Uutinen

Terveisiä hallitukselta

Miksi lähteä mukaan Jyväskylän Yrittäjien hallitustyöhön? Maria Mäkelä, LääkehoidonTURVA

Lähdin hallitustyöskentelyyn mukaan kolme vuotta sitten melko tuoreena yrittäjänä. Oma yritykseni auttaa muita sote-alan yrityksiä kehittämään lääkitysturvallisuuttaan. Työntekijänä apteekissa olin tottunut työyhteisöön, jota yksinyrittäjänä ei enää ollutkaan. Hallituksen kautta olen tutustunut samanhenkisiin ihmisiin, ja saanut jakaa mietteitäni niin haasteista kuin onnistumisista.

Hallitustyöryhmien kautta tekemisemme on melko konkreettista ja kaipaammekin mukaan aktiivisia jäseniä erilaisilta osaamisalueilta.

Yhdessä tekemällä oppii myös koko ajan uutta. Itse olin kiinnostunut yhteiskuntavaikuttamisesta ja kaupunkiyhteistyöstä, joihin olen päässyt varsinkin sote-puolella hyvin osallistumaan. Nyt olen kaksi vuotta toiminut varapuheenjohtajana näiden ja viimeisimpänä viestinnän kehittämisen saralla. Toisaalta vaikuttamistyö on hyvin hitaasti etenevää ja sen toteutuminen aiheuttaa välillä turhautumista ja riittämättömyyden tunnettakin. Silti hallituksena olemme aktiivisen puheenjohtajamme johdolla saaneet mielestäni hienoa kehitystä aikaiseksi.

Toivoisin kuitenkin tapaavani vielä enemmän uusia ihmisiä tapahtumissamme. Ehkä juuri sinulta löytyy keinoja jäseniemme innostamiseen?

Parasta hallitustyöskentelyssä on ollut jäsentoiminnan suunnittelu yhdessä ja osallistuminen erilaisille tutustumiskäynneille ja reissuille. Kunnallisjohdon seminaari ja Yrittäjäpäivät liittokokouksineen ja vauhdikkaine teemabileineen ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Ensi vuonna kannattaa olla mukana, hallituksessa tai jäsenenä, kun Yrittäjäpäivät on Jyväskylässä!

Maria Mäkelä

LääkehoidonTURVA

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan tekemään työtä yrittäjyyden puolesta!

Syyskokous valitsee 13.11. Jyväskylän Yrittäjien hallituksen kaudelle 2020-2021. Voit asettua ehdolle hallitukseen ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 8.11. mennessä anni.peltonen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maarit Venäläinen, p. 040 737 91 38, maarit@visita.fi. Voit tutustua tämän hetken hallituksen jäseniin täällä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen 7.11. mennessä: https://www.lyyti.in/JYsyyskokous_2019